2777
2789
عنوان

پوشش مادرایی که پسر نوجون دارند؟

1865 بازدید | 36 پست

دوستان ،اونایی که پسرشاون دیگه به سن کنجکاوی رسیدن، پیش شوهرتون چه لباسهایی میپوشید، ارایشتون چطوریه؟ اصلا به خاطر این مراعات کردنها حس نمیکنید دارین از شوهرتون فاصله میگیرین؟ لطفا بحث کنید که همه از نظراتتون استفاده کنیم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم اوایل میگفت مراعات کن بغل نکن بوسم نکن برو اونور بخواب 

ولی گفتم بچه باید محبت کردن زن و شوهر بهم رو ببینه (رخت خواب جلوش پهن نمیکنیم یا جنسی نیست منظورم)منظورم اینکه عشق و علاقه و محبت باید تو خونه باشه 

کارای دگ تو اتاق خودمون موقع رفتن بوس و خداحافظی و احترام رو باید درک کنه 

پوششم تقریبا بسته اس یقه باز نمیپوشم کوتاه نمیپوشم 

ارایشم ک تقریبا ندارم مرتب م 

بعدا باید بدونه که تو خونه اینجوری باید بود 

من پسرم ۱۰ سالشه آرایش که همیشه دلرم لباسم هر جور بخوام میپوشم یک وقتهایی هم که با شوهرم‌میریم استخر حوله رو دور خودم‌میبندم بعد میخوام برم تو اب در میارم دوباره میام بیرون دورم میپیچم خیلی بسته نیستم کلا 

در حال حاضر پسرام دو سالشونه ولی به نظر من تو نسل اینا حسابی چشم و گوششون انقدی باز میشه که براشون پوشش مادرشون عادی باشه به نظر تاپ در حد حلقه ای با شلوارک بلند یا پیراهن تا زب زانو و اینا خوبه