2777
2789
عنوان

دندوند درد در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 20 پست
من حاملگیم دندون درد شدید گرفتم دندونام داغون بودن قبلش هم از تنبلی نرفتم درستش کنم رفتم دکتر دلم&nb ...

عزیزم من شاغلم نمیتونم تحمل کنم متاسفانه 😔😢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دوره ی ابتدایی😌
ولی عسل با نمک معجزه میکنه  الان برو امتحان کن خبرشم بده خخخ  چون خودم خوب شدم با این رو ...

امتحان کردم اثر نکرد متاسفانه😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دوره ی ابتدایی😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه روز بزار خواهر چون چرک کرده درد میکنه  ان شاءالله که تا چند روز دیگه خوب میشه

ان شا الله ، فردا دیگه میرم دندون پزشک خاهر ، ی هفتس غذای درست نخوردم ، خدا ب روز هیچکس نیاره 😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دوره ی ابتدایی😌

عزیزم منم دندون درشدیدداشتم دندون پزشکیم رفتم که دکترگفت بایدعصب کشی کنم که مامانم نزاشت دندون دردم بخاطربالابودن قندم بودچون شیرینیجات زیادخوردم یه چندروزرعایت کردم ابلیموباغذام میخوردم بهترشدم 

عزیزم منم دندون درشدیدداشتم دندون پزشکیم رفتم که دکترگفت بایدعصب کشی کنم که مامانم نزاشت دندون دردم ...

چ جالب ، من شیرینی زیاد نمیخورم ، ان شا الله ک دیگه درد نگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دوره ی ابتدایی😌