بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودت عرق کاسنی بخور یکی دوقطره هم تو دهان بچه بریز.اگه چراغ مطالعه داری از این لامپ کم مصرف مهتابی بزن روش بچه رو نه خیلی نزدی با فاصلخ روزی یکساعت بزار نزدیکش.
فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
عزیزم یه نوع دستگاهی هس ک بدون اینکه خون بگیرن تشخیص میدن زردیو . بگرد ببین کدوم دکتر اطفالا دارن . بعدم دارو ک باید مصرف کنه . زردی خطرناکه بزار تحت نظر باشه
اول ببر باز یه آزمایش بده بعد شربت زردی بخر بده بچه ی من زردیش ۲۲ بود که باید تعویض خون میشد ک خداروشکر سر دوساعت اومد پایین چند روزی بیمارستان بود ولی بعد بیمارستان باز زرد شد ک با شربت برطرف شد...زردی خطرناکه بنظر من یه آزمایش دیگه ببرش
نگران نباش گلم من پسر خودم تا دوماهگی داشت اما ببر دکتر بزار تحا نظر باشه من خودم همه کار کردم سردی خوردم با عرقیجات مختلف شستمش بهش شیر خشت و اب انار کره و قند دلدم اما اصلا تاثیر ندلشت بهتره ببری دکتر
منم دخترم رو خواستن بستری کنن نذاشتم خودم مهتابی گرفتم تو خونه گذاشتم بالاسرش . مرتب هم بهش شیر خشت میدادم ولی حدود 40 . 50 روز طول کشید بیاد پایین گفتن زردی شیر مادر هست به مرور خودش میاد پایین نگران نباش
بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
تازه من یک هفته زیر دستگاه بود دو رپز بیمارستان پنج روزم هم اوردیم خونه براش اما واسه ما تاثیر چندانی ن ن نداشت .زردی خطرناک فعلا کنترلش کن که بالا نره لباس گرم نبوشون بهش زود به زود شیرش بده