2821
2789
عنوان

مراسم شیرخوارگان

235 بازدید | 23 پست

یه نفر داشت لباس حضرت علی اصغر پخش میکرد به اونایی که بچه ندارن ، یکی به من دادن ، همش دارم نکاش میکنم، دعا کنید سال بعد تنش کنم ببرمش مراسم ، خیلی خوشگله سربندم داره، اگه دعام مستجاب بشه منم از اینا پخش میکنم

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

انشالله بحق طفل شیر خواره امام حسین

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم مطمین باش حاجتتو میگیری قربون حضرت علی اصغر بشم بعد چهار سال درکمال ناامیدی بهم بچه داد یادمه روز شیر خوارگان علی اصغز رفتم نشستم  یگوشه های های گریه کردم دقیقا سال بعدش نوزاد بیست روزم رو بردم برای مراسم شیر خوارگان شماهم مطمین باش سال دیگه نوزادت رو میبری 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
عزیزم مطمین باش حاجتتو میگیری قربون حضرت علی اصغر بشم بعد چهار سال درکمال ناامیدی بهم بچه داد یادمه ...

آ خ چه امیدی بهم دادی خدا از دلت بشنوه، خدا بچتو حفظ کنه عزیزم ، تورو خدا برام دعا کن خیلی وقته منتظرم

آ خ چه امیدی بهم دادی خدا از دلت بشنوه، خدا بچتو حفظ کنه عزیزم ، تورو خدا برام دعا کن خیلی وقته منتظ ...

نا امید نباش مطمین باش حاجتتو گرفتی از صبح همینجور اشک میریزم وقتی یادم میاد چه معجزه ای برام کرد دعا میکنم خدا به همه منتظرها بچه بده چون درک میکنم خیلی سخته خیلی

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
عزیزم مطمین باش حاجتتو میگیری قربون حضرت علی اصغر بشم بعد چهار سال درکمال ناامیدی بهم بچه داد یادمه ...

خوش به حالتون... من امروز رفتم ولی دیر رسیدم.. مراسم تموم شده بود.. انقد دلم شکست.. حتی به مراسمش هم نرسیدم چه برسه به حاجتشو گرفتن.. همه داشتن بچه به بغل برمیگشتن..  

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

من سه سال و نیمه منتظرم تو این سه سال هر سال مراسم شیر خوارگان رفتم خیلی از حضرت علی اصغر خواستم هنوز حاجتمو نداده😭😭😭 دارم دق میکنم دلم خییییییلی بچه میخواد خدایا خودت معجزه کن😭😭😭

خوش به حالتون... من امروز رفتم ولی دیر رسیدم.. مراسم تموم شده بود.. انقد دلم شکست.. حتی به مراسمش هم ...

عیبی نداره همین که نیتشو داشتی کافیه تا اونجا هم  که رفتی انشالله حاجتتو میگیری

من سه سال و نیمه منتظرم تو این سه سال هر سال مراسم شیر خوارگان رفتم خیلی از حضرت علی اصغر خواستم هنو ...

من پنج ساله منتظرم  

عیبی نداره همین که نیتشو داشتی کافیه تا اونجا هم  که رفتی انشالله حاجتتو میگیری

اخه الان این دوستمون گفت سه  ساله داره میره اونجا.. ولی بهش حاجت ندادن.. منتظره 3 ساله... یعنی منم مث ایشون میشم؟ بی بچه میمونم؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

امسال نمیخواستم برم گفتم حاجتمو نمیده برا چی برم ، تو تلوزیون که نی نی هارو دیدم تکون میدادن ، مداحه میخوند ، یهو گریم گرف  رفتم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز