یه نفر داشت لباس حضرت علی اصغر پخش میکرد به اونایی که بچه ندارن ، یکی به من دادن ، همش دارم نکاش میکنم، دعا کنید سال بعد تنش کنم ببرمش مراسم ، خیلی خوشگله سربندم داره، اگه دعام مستجاب بشه منم از اینا پخش میکنم
عزیزم مطمین باش حاجتتو میگیری قربون حضرت علی اصغر بشم بعد چهار سال درکمال ناامیدی بهم بچه داد یادمه روز شیر خوارگان علی اصغز رفتم نشستم یگوشه های های گریه کردم دقیقا سال بعدش نوزاد بیست روزم رو بردم برای مراسم شیر خوارگان شماهم مطمین باش سال دیگه نوزادت رو میبری
آ خ چه امیدی بهم دادی خدا از دلت بشنوه، خدا بچتو حفظ کنه عزیزم ، تورو خدا برام دعا کن خیلی وقته منتظ ...
نا امید نباش مطمین باش حاجتتو گرفتی از صبح همینجور اشک میریزم وقتی یادم میاد چه معجزه ای برام کرد دعا میکنم خدا به همه منتظرها بچه بده چون درک میکنم خیلی سخته خیلی
عزیزم مطمین باش حاجتتو میگیری قربون حضرت علی اصغر بشم بعد چهار سال درکمال ناامیدی بهم بچه داد یادمه ...
خوش به حالتون... من امروز رفتم ولی دیر رسیدم.. مراسم تموم شده بود.. انقد دلم شکست.. حتی به مراسمش هم نرسیدم چه برسه به حاجتشو گرفتن.. همه داشتن بچه به بغل برمیگشتن..
من سه سال و نیمه منتظرم تو این سه سال هر سال مراسم شیر خوارگان رفتم خیلی از حضرت علی اصغر خواستم هنوز حاجتمو نداده😭😭😭 دارم دق میکنم دلم خییییییلی بچه میخواد خدایا خودت معجزه کن😭😭😭