2777
2789
عنوان

اورژانسی کبد چرب گرید3

36546 بازدید | 46 پست

من دکتر رفتم گفت گرید 3 کبد چرب داری میگن خیلی خطرناکه

من یه کم تحقیق  کردم در مورد این بیماری . راستش من اصلا غذای پرچرب نخوردم و چیزایی که باعث این بیماری میشه من فقط عدم تحرک و کم تحرکی رو دارم 

به نظرتون چیکار کنم ؟

خب اگه امکانشو داری شروع کن ورزشو

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

اول اصلاح رژیم غذایی.روغنتو عوض کن.بعدم ورزش دیگه

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح ها یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب لیمو رو ترکیب کنید و ناشتا بخورید

یه ماه بخورین تا کبدتون سالم بشه

ورزش رو در برنامه ی روزانه تون گنجایش بدین و مدتش رو زیاد کنین

خوردن نان لواش،سس مایونز،تخم مرغ،غذاهای چرب و سیب زمینی ممنوع

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

روزی یک ساعت پیاده روی

هفته ای دوتا تخم مرغ بیشتر مصرف نکن.

خاکشیر بخور.معجره میکنه.

دو قاشق خاکشیر رو با دو لیوان آب بزار که بجوشه وقتی که تقریبا یک لیوان از آبش موند اون رو از روی شعله بردار  و صبح ها نیم ساعت قبل صبحونه بخور.

مصرف ماهی خیلی خوبه.

راهکار دیگه ای یادم بیاد میگم خدمتتون. ....

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها
نمیدونم  دکتر ازمایش خون رو دید فرستاد سونو اونم گفت گرید 3 هست و خیلی خطرناکه

اگه میشه نگاه کنین بگین ?

راستش همسر منم کبدش چربه آنزیم های کبدش بالا بود ولی تو سونو گفتن گرید یکی. فقط شیرینی جات کم بخور و البته غذای بیرون. 

کاسنی و خاک شیر هم خیلی توبه برا کبد چرب 

شما هم بهتره ورزش و تحرکتونو زیاد کنین  . من شنیدم میگن میتونه ارثی باشه 

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
من کلا از روغن و غذای چرب بدم می اومد و همیشه تو خونه باهام دعوا میکردن چرا روغن غدا رو جدا میکنی و ...

خب بس ارثیه.چند سالتونه

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....