2777
2789
عنوان

اورژانسی کبد چرب گرید3

| مشاهده متن کامل بحث + 36546 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

sgot 33 *sgpt H 62

مطمینین??🤔🤔

واسه همسر من ۱۸۰ هستش

اینا که زیادم بالا نیستن فقط چند تا sgpt  بالاست !!

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
فکر نمیکنم به این سادگی باشه

حالا یه بار امتحان کن.منم تو فیلمای دکتر روازاده دیدم.میگن آبگوشت پر دنبه بخور بعدش قی کن.

میخای تو نت سرچ کن.

امتحانش ضرر نداره.بازم هر جور خودت صلاح میدونی گلم.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
حالا یه بار امتحان کن.منم تو فیلمای دکتر روازاده دیدم.میگن آبگوشت پر دنبه بخور بعدش قی کن. میخای تو ...

راستش من هم به این حرفا زیاد گوش میدادم بعدش به این نتیجه رسیدم که پزشک بهتر از همشونه 

سلام کبدت خوب شد ؟گرید ۳ علائم داره؟

ریزش مو .

افزایش ناگهانی و شدید وزن مخصوصا قسمت شکم

من باشگاه رفتم 6 ماه . دارو هم دکتر یه خورده ویتامین ای و چند تا دیگه نوشتن 6 ماه تحت نظر پزشک بودم هر 2 ماه یه بار میرفتم پیشش .

دیروز رفتم سونو نوشت گریدش اومده 1.5

ریزش مو . افزایش ناگهانی و شدید وزن مخصوصا قسمت شکم من باشگاه رفتم 6 ماه . دارو هم دکتر یه خورده و ...

عزیزم میشه بگی بیلیروبین خونت چندبود؟؟

چ چیزایی رونمیخودی مثلالبنیات سیب زمینی بادمجون ایناهم بده؟

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم میشه بگی بیلیروبین خونت چندبود؟؟ چ چیزایی رونمیخودی مثلالبنیات سیب زمینی بادمجون ایناهم بده؟

من رفتم ورزش و دکتر هم ویتامین e نوشت 

دارو های دیگه عوارض دارن 

من هیچ کاری جز ورزش و خوردن ویتامین e انجام ندادم

زیر نظر پزشک ویتامین رو خوردم خود سر مصرف نکردم