2777
2789

سلام. 

من امروز تصمیم گرفتم کارت حقوق همسرمو ازش بگیرم و خودم همه چیزو مدیریت کنم. بنظرتون کتر درستیه؟

البته اینم بگم، همسرم گفت نباید کیعیت خورد و خوراک زندگی رو بیاری پایین. کلا باید زندگی مون مث قبل باشه.

خب اگه قراره مث قبل باشه، پس کارتو برگردونم بهش؟

من گفتم دست خودم باشه که از بعضی از خرج ها بزنم. 

ولی همسرم میگه همچنان اون میوه ای که دوس دارمو باید بخریم. تفریحاتمونو داشته باشیم. مسافرت بریم. به خیریه کمک کنیم و کلا همه چی مث قبل دیگه.

نظرتون چیه؟ کارتو بهش پس بدم یا این مسئولیتو به عهده بگیرم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا قبول نکن.

جدییی؟ من خودم بهش پیشنهاد دادم که😑

من فک کردم کار خوبیه.

بعضی خانوما میگن کارت حقوق شوهرمونم دستمونه و فخر میفروشن😁

کاره اشتباهی به نظرم ِِ

خیلی سخته همش باید حرص بخوری ولی تو این چیزا دل دارن ولی خرج میکنن ولی زنا نمیتونن اونقدر راحت خرج کنن .

من یه ماه گرفتم پس دادم خخخ تازه اون موقع انقدرگرونی نبود بری یه سوپر 1100تومن خرید کنید 

جدییی؟ من خودم بهش پیشنهاد دادم که😑 من فک کردم کار خوبیه. بعضی خانوما میگن کارت حقوق شوهرمونم دست ...

خو فقط واسه خرید خودشونه نه کله خرید .

پیر میشی نکن اینکارو اگه حرف منو گوش میدی 

کاره اشتباهی به نظرم ِِ خیلی سخته همش باید حرص بخوری ولی تو این چیزا دل دارن ولی خرج میکنن ولی زنا ...

دقیقاااااا.

خیلی دلشون زیاده مردا.

بهم گفت جدا از پول بنزینم، ماهی ۳۰۰ تومن بهم بده، دعوا راه انداختم. 😂

پس قبول نکنم؟

شما خودتون مدیریت میکنید یا قبلا این کارو کردید. یا هیچ وقت قبول مسئولیت نکردین؟

نه من خودم حقوق خودمو دارم.

کلا مسائل مالی مسئولیت خاص خودشو داره تو این اوضاع مملکتم که دیگه بدتر.اگه ایده ای واسه کم کردن خرجی داری به خودش بگو اون حل میکنه . 

خو فقط واسه خرید خودشونه نه کله خرید . پیر میشی نکن اینکارو اگه حرف منو گوش میدی 

آره خواهر. گوش میدم. بخاطر همین اومدم مشورت کنم.

یه چیزیم بگم. من حس میکنم شوهرم ولخرجه. بخاطر همین این پیشنهادو دادم اصلا. ولی الان که دخل و خرجو بهم داد، دیدم خدایی حق داره.

یه ماه امتحانی هم اینکارو نکنم که مطمئن شم که ولخرج نیست؟ 😁

با اجازه صاحب تاپیک.خانما پس انداز دارید من بلد نیستم پس اندازکنم .راه حلی بلدید بگید یادبگیریم ازتون

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨