من امروز قبل از اذان ظهر خوابای مختلفی دیدم یکیش این بوده که با عمه و دخترعمم نشسته بودیم اونا گفتن عروسمون حامله س(چن هفته پیش عروسیشون بود)بعدمن گفتم بسلامتی حالا اسمشوچی میزارن اونا گفتن فلانی ینی پسرعمم همیشه میگف علی اکبر. بچه ها توماه محرم اسم حضرت علی اکبر(ع)اومده تو خوابم زن داداشم حامله س وخودمم قراره اقدام کنم چه تعبیری میتونه داشته باشه؟؟؟
خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍
چرا یوزارسیف بلده نمیدونم از اونایی هستی که خواب هاشون براشون معنا دارن یا نه واسه من خیلی مهم نیست منم قبلا خواب دیده بودم یه پسربچه سه ساله جلوم ایستاده بود اسمش محمد بود ولی خودش میگفت صدام کنید سورنا عجیب بود برام یه مدت تو فکرش بودم ولی نه اونقدر که تو زندگی ام تاثیر داشته باشه البته علی اکبر اسم قشنگیه برای کسی که دنبال اسم مذهبیه خوبه
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
چرا یوزارسیف بلده نمیدونم از اونایی هستی که خواب هاشون براشون معنا دارن یا نه واسه من ...
نه اتفاقا ادمی نیستم که به خوابام اهمیت بدم و بگم حتما بی معنی نیس. چون اولین بارمه اسم اهل بیت اومده تو خوابم و خودم میخام اقدام کنم زن داداشم بارداره گفتم شاید تعبیری داشته باشه
خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍
اره یه سردار زیبا و قد بلند بوده که به دانایی و دلاوری و ثروت شهرت داشته و مورد اعتماد پادشاه بوده
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی