2777
2789
عنوان

اندام خوب

801 بازدید | 41 پست

خانما من خیلی لاغرم شوهرم دوس داره چاق بشم ولی نمیشه نمیدونم چیکار کنم هرروز بخاطر این مسئله تو خونه بحث داریم خسته شدم

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱

من چاق شدم بد...پهلو و شکم😬😬😢😢😐😐

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از غذا بستنی یا شیرینی بخور وبعد ناهارم بخواب.

من اگه این کارو بکنم نیم کیلو اون روز میره رو وزنم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

هییییچ وقت به شوهرت عیبت رو نگو

همش بگو ببین چه هیکل قشنگی دارم مثل مانکن میمونم

ولی خودت تلاش کن چاق بشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

شوهرت مگه اول ندیده بود شمارو ک الان هرروز بحث میکنه چرا لاغری؟چ تلاشی برای چاقی شما میکنه؟دوست پسر دوست من براش انواع و اقسام شربت اشتها و خوراکی میخرید ک چاق بشه قصدشون ازدواج بود الانم ی دختر دارن

هییییچ وقت به شوهرت عیبت رو نگو همش بگو ببین چه هیکل قشنگی دارم مثل مانکن میمونم ولی خودت تلاش کن ...

همین کارو میکنم ولی اصلا تغیری نمیکنم حتی نیم کیلو 😨😨😨😨

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱