2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای معرکه توروخدا یادم بده

همترین قسمت ته چین مرغ همون ته دیگش هست، در واقع برای همین هم اسمش ته چین هست. به این صورت که ماست و زرده و نصف زعفران دم کشیده رو با تقریبا نصف مقدار از برنجی که داریم مخلوط میکنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم میریزیم. بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده رو روش میچینیم. و روی اون رو یک لایه از برنج و زعفران میریزیم و روی اون رو مرغ های ریش شده میچینیم و اونقدر این کارو تکرار میکنیم تا مرغ و برنجمون تموم شه.بعش هم روش رو کاملا با قاشق فشار میدیم تا مواد فشرده بشه و بعدش روی حرارت ملایم میگذاریم تا دم بکشه. اگر دوست داشته باشین میتونین از زرشک و خلال بادام و پسته خیس داده و تفت داده در لایه ها استفاده کنین. در انتها کمی زیرش رو زیاد میکنیم تا ته دیگش بگیره و بعد از یک دقیقه زیرش رو خاموش میکنیم.

وقتی که دم کشید برای اینکه راحت و یکدست از کف قابلمه جدا شه پشت قابلمه رو کمی آب سر میزنیم و بعد در ظرفی قابلمه رو برمیگردونیم تا ته چین کامل و یکدست برگرده. میتونید روش رو با و خلال و خیس کرده و تفت داده تزیین کن.

همترین قسمت ته چین مرغ همون ته دیگش هست، در واقع برای همین هم اسمش ته چین هست. به این صورت که ماست و ...

دست گلت دردنکنه میگم برنجم وقتی وسطش یهسفید بود درش بیارم؟آبکش کنم؟

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
برنجم ومیگم قبل اینکه بپزه آبکش کنم؟فدات ممنونم ازت

آره برنج ووقتی توآب جوشید مثل همیشه دونه هایی برنج اومد بالا آبکش کن وباآب سرد بشور شفته نشه وبعدشم که مراحل بالا قبلش که مرغت روریش ریش کن آماده باشه که لای لای مراحل وبری درآخرم خاستی تزیین کن.😊😊

آره برنج ووقتی توآب جوشید مثل همیشه دونه هایی برنج اومد بالا آبکش کن وباآب سرد بشور شفته نشه وبعدشم ...

ممنونم گلم واست صلوات فرستادم بین این همه آدم شما حوصله به خرج دادی توضیح دادی فدات 

ممنونم گلم واست صلوات فرستادم بین این همه آدم شما حوصله به خرج دادی توضیح دادی فدات 

خواهش میکنم عزیزم امیداورم یه کوچیک تونسته باشم کمکت کنم وبابت دعاتم ممنون.😊😊😊😀

خواهش میکنم عزیزم امیداورم یه کوچیک تونسته باشم کمکت کنم وبابت دعاتم ممنون.😊😊😊😀

عزیزی ببین این واسم مهمه که تاجای که بتونی کوتاهی نمیکنی همه اومدن خوندن و رفتن اما شما واقعا لطف کردی عزیزم