2777
2789
عنوان

كى در مورد ام آر آى ميدونه

68 بازدید | 7 پست

سلام  بچه ها من دكتر برام ام آر آى نوشته براى پام بعدش ميخوام اقدام كنم براى باردارى كسى اطلاع داره كه ضرر داره يا نه يا اينكه تو باردارى چى مضره يا نه 

چون اشعه داره در زمان بارداری خطرناکه 

تو اينترنت خوندم ضرر نداره ولى بازم نميدونم چ كنم ميخوام باردار شم پام درد ميكنه خوندم بعدش تا يه مدت نبايد باردار شد والا موندم چ كنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سی تی اسکن اشعه داره ولی ام آر آی مغناطیسی هست و اشعه نداره ولی بازم با دکتر زنان یا داخلی هم مشورت کن

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
قبل از بارداري نميدونى ضرر داره يا نه

من خودم چند هفته قبل از بارداری عکس رادیولوژی انداختم که اشعه داره ولی میگم بازم حتما با دکتر مشورت کن

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺