2777
2789
عنوان

توقعتون از توجه همسر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث گیر دادن و تفریح‌نیست بحث این که هرجایی تحت هر شرایطی حواسم بهت هسته

خب شما حساسی من نیستم، خب مثلا طرف رفته استخر چطور پیام بده بگه عشقم خوبی؟ خخ بزار یه ساعتهایی مال خودش باشه توام یه ساعت هایی مال خودت باش زندگی فیلم عاشقانه نیست كه همش در حال ابراز علاقه بگذره ولی اگه كلا به فكرت نیست و سرده بحثش جداس

اصلا كاری باهاش ندارم تا خودش پیام بده همیشه تشكر میكنه كه هی زنگ و پیام نمیدم خودش وقت كنه خبر میده ...

شوهر من ذوق میکنه وقتی نگرانش میشم.همه بهش میگن خوش بحالت واسه خانومت مهمه 

Do not give up  
خب شما حساسی من نیستم، خب مثلا طرف رفته استخر چطور پیام بده بگه عشقم خوبی؟ خخ بزار یه ساعتهایی مال خ ...

عزیزم من حساس نیستم

گفتم تو یه کامنت که  که ما اینطور هستیم ولی من فکر می کنم که به یکم فاصله احتیاج داریم

شوهر من ذوق میکنه وقتی نگرانش میشم.همه بهش میگن خوش بحالت واسه خانومت مهمه 

من یكم دیدگاهم مردونس البته بیشتر تو فكر سرمایه‌گذاری و مسایل اقتصادی ام اینه ذهنم زیاد درگیر این چیزا نیست احوالشم میپرسم خب ولی نه خیلی كه اذیت شه

من یكم دیدگاهم مردونس البته بیشتر تو فكر سرمایه‌گذاری و مسایل اقتصادی ام اینه ذهنم زیاد درگیر این چی ...

منم خیلی نمیپرسم.ولی گاهی دلم شور میزنه.

عشقتون پایدار

Do not give up  
چه بامزه😂واقعا همینطوری می کنه؟توبرمیگردی پیشش اون موقع؟

اره بخدا

برمیگردم 

چندبار اینکارو کرد منم دیگه هیچ جا تنها نمیرم حتی با خانوادش 

ی صبح تا ظهر سرکارم حتما باید بهش پیام بدم یا زنگ بزنم

همسرم خیلی منو دوست داره به همین دلیل که خیلی اذیتم میکنه

قهر میکنه ناز میکنه توقعش خیلی زیاده 

همش هم میگه تو کم محبت میکنی

اما خب ی طرفه نمیشه که

ی بارم میگفت اگر تو بمیری من زنده زنده میام تو قبر کنارت میخوابم خاک بریزن رو دوتامون

نمیدونم این چه دوست داشتنیه که انقد اذیتم میکنه بعد۴سال زندگی هنوز دلمو میشکنه گریمو درمیاره

نمیدونم واقعا