2777
2789
عنوان

تست برای کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 4839 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استاندارد بود؟ چون من شنیدم خیلی مرتبط با کنکور نیستن بعضی آزمون‌ها کدوم بهتره 

من همشو کار میکردم سنجش علوی سمپاد گاج قلم چی گزینه دو 😄😄 

چون طراحا که فرازمینی نیستن از بین همینان دیگه 

من قلم چی آزمون میدادم ولی دوم دبیرستان گزینه دو بودم ببین همشون خوبن فقط رقیب داشته باشی حله 

جایی نرو که بچهاش متوسطن جایی برو که ضعیف ترین توشونی 

من وقتی اومدم قلم چی ترازم ۵۹۰۰ اومد 😢😢 تا آخرین آزمونم که شد ۷۸۰۰ و با میانگین کل ۷۴۰۰ 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
سلام.اول اینکه روش مطالعه هر کس یه چیز نسبتا شخصیه چون ویژگی افراد با هم فرق داره ولی اصلی که باید ب ...

خیلی ممنون از راهنماییتون من برای کسی پرسیدم که نمیتونه کلاس بره فعلا و معلم خصوصی داره برای درس‌های اختصاصی کنکور ۹۹ هست 

تمام نکته هایی که گفتید خیلی مهم بود ممنونم😘

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
خیلی ممنون از راهنماییتون من برای کسی پرسیدم که نمیتونه کلاس بره فعلا و معلم خصوصی داره برای درس‌های ...

خواهش میکنم.

نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره
اینو از مشاور گرفتین؟خوب بود؟ مثلا گفته ۹:۱۵ تا ۱۰:۴۵ زیست یعنی چند صفحه از زیستو باید بخونین؟تعداد ...

نه من اینو از ی سایت دانلود کردم 

توصیه یک مشاور بوده 

صفشو نمیدونم ولی باید تو اون ساعت تعین شده نهایت استفادرو بکنی 

ممکنه ۱۰ صفه پیش بری یا شایدم برات راحت باشه60_70تا براحتی بخونی 

بستگی ب خودت و خوندنت داره 

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤
من همشو کار میکردم سنجش علوی سمپاد گاج قلم چی گزینه دو 😄😄  چون طراحا که فرازمینی نیستن از بی ...

میشه بگید از کجا سوالارو دانلود میکردید اخه هیچ جا نمیزارن😞

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

سلام دوستان من خودم از کتاب 1000 تست ریاضی دکتر سلامیان استفاده کردم، واقعا با این کتاب اعتماد به نفسم بالا رفت اول فکر میکردم هیچی بارم نیست خیلی عالی جمع بندی شده و نمونه سوالات کنکور سراسری هست .