یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برنامه ریزی کن یه برنامه ریزی کلی مثلا یه ساله یکی هم ماهانه و یه برنامه ی خاص واسه تکرار ومرور دروس وجمع بندی،حتما خلاصه نویسی هم داشته باش،کتابای تستی وکمک لموزشیت زیاد نباشه،صبح های زود شروع کن ب درس خوندن،سعی کن دوستی کسی باشه ک تنهایی اذیت نشی،و.....
سلام.اول اینکه روش مطالعه هر کس یه چیز نسبتا شخصیه چون ویژگی افراد با هم فرق داره ولی اصلی که باید بین همه مشترک باشه اینه که سر کلاس حداکثر یادگیری رو داشته باشید و کتاب رو خوب بخونید حتی ریاضی و فیزیک هم کتاب درسیشون مهمه و ساعت مطالعه هم به شرط حفظ کیفیت و بازدهی هرچی بیشتر بهتر.چون کنکور سال دیگه اولین باره برگزار میشه باید بارتونو محکم ببندین.تمرین و تکرار و مرور در همه ی درسا مخصوصا زیست و شیمی و دینی خیلی موثره.موفق باشید.
نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره