2777
2789

الان واقعا قیمتاش افتضاحه گوشیمم خرابه

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

گلم دیگه مگه اینکه خواب ارزونی رو ببینیم. یک ماه آینده به احتمال زیاد دلار تا مرز ۲۰ هم میره

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادتونه خیلی وقت پبشم طلا 150شدیهوو اومد پایین شد90   گوشیام همینظور الان ی گوشس600 میگن1500

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
فقط پروفایلت    

خخخخ برا قبل هستا با وضعیت الانم ست شد

محصول جدید ایفون رو بگیر ۲۵ میلیون ناقابل      

کلیه و کبد باهم میخرن؟

گوشی z3سونی نمیدونین چند شده؟

گلم دیگه مگه اینکه خواب ارزونی رو ببینیم. یک ماه آینده به احتمال زیاد دلار تا مرز ۲۰ هم میره

پس چی میگن ایناااا حبابه؟؟ .ای خدا مردیم

یعنی هیچ فکری نمیخوان بکنن برای جوونای بدبخت

پس چی میگن ایناااا حبابه؟؟ .ای خدا مردیم یعنی هیچ فکری نمیخوان بکنن برای جوونای بدبخت

گلم حباب چیه مملکت نابود شد رفت پی کارش ارزش پولمون هر روز داره کمتر میشه. صادرات فرشمون قطع شده. کشور رو همینجوری فقط نگه داشتن که فروپاشی نشه

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه