2777
2789
عنوان

آزمايش هاي قبل بارداري

119 بازدید | 9 پست

سلام ازمايشهاي قبل بارداري چين؟!

اليته من يسري ازمايش دادم كه فقط ويتامين Dكم بود 

ديگه بايد چه ازمايشايي برم؟!

منو شوهرم فاميليم بايد ژنتيكم برم؟!

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

ب دکتر بگو خودش مینویسه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چه ازمايشايي دادين ميشه بگين؟!

یه سری ازمایشا نوشت حدود ۱۰۰ تومن شد ازمایش ادرار و خون بود ...تیروید و همه چی داشت

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مثلا فربالگري و اينجور چيزا رو كي بايد برم

نمیدونم عزیزم اگ برا ژنتیک باشه سر در نمیارم

اره باید بدین ژنتیک رو هزینشم 700تومنه.منم تازه دادم پاپ اسمیرم بری خوبه.من ازمایش پاپ اسمیرم مونده با تیرویید.البته دکترم کلی ازمایش دیگ ام نوشت ک من نمیدم هپاتیت و ایدز واینجورچیزا هزینش بالاس.خیلیام نمیدن

و خدایی ک در این نزدیکیست...💗💗💗
اره باید بدین ژنتیک رو هزینشم 700تومنه.منم تازه دادم پاپ اسمیرم بری خوبه.من ازمایش پاپ اسمیرم مونده ...

من دادم حدود١٠٠تومن شد فقط ايدز و هپاتيت نبود همه چيييي بود كلش شد١٠٠تا١٥٠

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐
من دادم حدود١٠٠تومن شد فقط ايدز و هپاتيت نبود همه چيييي بود كلش شد١٠٠تا١٥٠

من ازمایشایی ک دادم توش عفونت بود ویتامین کم خونی گروه خونی چربی قند و اینا.تیرویید نبود.دکتر متخصص نوشت توش اینجور چیزا بود قیمتش سیصدو خورده ای نمیدونم بدم یا یچیز اضافس.میخوام فقط تیرویید بدم جدا با پاپ اسمیر

و خدایی ک در این نزدیکیست...💗💗💗