2777
2789
عنوان

خداحافظی با رفلاکس معده و ورم گلو

125 بازدید | 16 پست

سلام دوستان از اونجا که زکات علم نشر اون هس میخواستم تجربه خودم و از رفلاکس معده بهتون بگم شاید به مسلمون کمک بشه، من پس از مصرف یه دوره طولانی از چرک خشک کنها با علائم سوزش معده و رفلاکس به پزشک متخصص مراجعه کردم که سونوگرافی و اندوسکوپی برام نوشت، داخل سونو سنگ صفرا دیده شد و آندوسکوپی سالم بود ، تشخیص معده عصبی داده شد ‌و داروی اعصاب و فاموتیدین داده شد، که هیچ اثری نداشتن، منم داروی اعصاب و نخوردم و فاموتیدین و قطع کردم ،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمش شربت کی دی اس زنیان هس

ولی افرادی که لاغر هستن و طبع گرمی دارن خیلی کم مصرف کنن مثلا در حد یه قاشق چایخوری ، زنیان بقدری قوی هس که میکروب معده رو هم از بین میبره، قبلش من دستور نعناع بارهنگ دکتر خیراندیش هم تست کرده بودم ولی هیچی هیچی به اندازه این شربت برای سوزش سردل و رفلاکس اثر نکرد حتی شربت انتی رفلاکس الوورا باریج هم ۳شیشه مصرف کرده بودم حتی انجیر و عسل حتی نمک و اویشن حتی جوش شیرین و ... و...