2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفت از حرفش

322 بازدید | 28 پست

داشتیم وسایل خونه رو جمع میکردیم واسه اسباب کشی گفتم به بابات بگو زودتر اگه میتونه بیاد گفت مگه مامانت نمیاد گفتم مامانم مریضه نمیتونه بیاد گفت خداروشکر بابا دارم بابام میاد 

بابای من چند سالی میشه فوت کرده 

درسته نیست که کمکم کنه و پشتیبانم باشه اما من میدونم که اون همیشه دعام میکنه 

خیلی بده ادم چیزایی رو که داره بزن تو سر. بقیه من سعی کردم هیچ وقت این جوری نباشم 

خیلی دلم از حرفش گرفت نه به خاطر این که بابا ندارماا چون میدونم اون جاش تو بهشته به خاطر شعور پایین همسرم ناراحت شدم و گریم گرفت 😞😞😞

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب شما چرا گفتی بابات بیاد؟

قرار بود بیاد گفتم اگه میتونه زوذتر بیاد اگه نه ما خودمون یه سری وسایلو زودتر ببریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اگه بودم میگفتمش خداروشکر که داری اما بترس از دلی که میشکنی از کسی کا پدر نداره

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

بنظرم وظیفه ن مامان ب بابای اونه بیاا کمک اثاس کشی.با اون سنشون ک نمیتونن کار کنن.باید کارگربیاد

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
بنظرم وظیفه ن مامان ب بابای اونه بیاا کمک اثاس کشی.با اون سنشون ک نمیتونن کار کنن.باید کارگربیاد

منم میگم به کسی نگیم ولی انقدر بی مسئولیت بزرگ شده که نمیتونه هیچ کاری رو باباش نباشه انجام بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40