2777
2789
عنوان

خواهشا کمک کنید

142 بازدید | 20 پست

سلام میگم چیکار کنم ۲روز زودتر پریود بشم.من ۴ماهه۳۰ام پریود میشم ولی این ماه میخوایم بریم مسافرت روز۳۰امم روز۲۵ میشه حالا چیکارکنم۲۳روزه پریود بشم خواهشا کمکم کنید از تجربیاتتون بگید خانوما

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اویشن دم کن بخور.

یاهم از بیست و سوم شزوع کن قرص بخور که نشی وقتی برگشتی دیگه نخور دوسه روز بعدش پری میشی

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

سخت نگیر...

نمیدونی من چه بلایی سرم اومد

برای اولین بار ماه عسل کاروان دانشجویی رفتیم کربلا

چشمت روز بد نبینه اینقدر قرص جلوگیری های مختلف و گرون تا امپول زدم اخرم هیچی ب هیچی...دو روز قبل سفرم تا چهارروز بعدش مریض بودم...همیشه چهارروزه بودم...اینبار دوازده روز طول کشید...یعنی بیچاره شدم..ن دعایی ن کاری...بنظرم هیچی نخور...من پنج تا دکتر عوض کردم...داعم دکتر زنان بودم ...بدترین پریودم بود...فقط میخواستم چندروز جلو بیوفته...ولی یهو ...

سخت نگیر... نمیدونی من چه بلایی سرم اومد برای اولین بار ماه عسل کاروان دانشجویی رفتیم کربلا چشمت ...

وای ن بادارو که ن

وای ن بادارو که ن

پوستم کنده شد...اینقدر هورمون تو بدنم بود که نگو....یعنی خیلی بد بود...چون عید نوروزم بود هرکدوممون منو همسرم نفری دوونیم فقط کاروان دادیم....خیلی خرج کردم دریغ از یک نماز

تو مسافرت اینقدرام سخت نیس منم اینجوری فک میکردم میخواستم سفرمو بخاطر پری بهم بریزم ولی الان مسافرتم پری هم هیچ دردسری نداره ولی مصرف دارو کارتو سخت میکنه بعدا

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
پوستم کنده شد...اینقدر هورمون تو بدنم بود که نگو....یعنی خیلی بد بود...چون عید نوروزم بود هرکدوممون ...

اخی انشالله یه باردیگه برین

تو مسافرت اینقدرام سخت نیس منم اینجوری فک میکردم میخواستم سفرمو بخاطر پری بهم بریزم ولی الان مسافرتم ...

بله.شماکجامسافرت رفتینو روز چندمتونه؟؟؟