2777
2789
عنوان

بارداری لطفا اگه بیدارید بیاید

129 بازدید | 19 پست

سلام من روز۱۵ یعنی پنجشنبه گذشته امپول اچ سی جی زدم ولی فقط دل  درد شدید دارم ایا طبیعیه وایا ده روز دیگه بی بی جواب میده 

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه

دل دردت احتمالا بخاطر تخمک گذاریته و شاید چند تا تخمک داشتی که دارن آزاد میشن .از من میشنوی بیخیال باش و روزهارو نشمر .فقط مرتب اقدام کن

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل دردت احتمالا بخاطر تخمک گذاریته و شاید چند تا تخمک داشتی که دارن آزاد میشن .از من میشنوی بیخیال ب ...

اخه میگن زمان تخمک گذاری ۳۶ حداکترهستش البته کیک تخمک اصلا نشوننداد اززور دل درد و تکرار ادراردارم میمیرم

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه
خب انشالله بارداری من اون روزی ک آمپولو میزنم دقیقن ۱۴روز بعدش پریود میشم

هنوز  چهارده روز نشده 

اخه میگن زمان تخمک گذاری ۳۶ حداکترهستش البته کیک تخمک اصلا نشوننداد اززور دل درد و تکرار ادراردارم م ...

زمان تخمک گذاری از ۱۲ تا حداکثر ۳۶ ساعته.سونو رفتی ؟؟چند تا فولیکول داشتی؟فولی هات سایزشون چند بود؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊