2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی من...

4620 بازدید | 57 پست

برای راهنمایی کردن و گوش کردن و راهکار دادن تشریف بیارید لطفا...درضمن تازه آوردم خیلی با فضای اینجا آشنا نیستم...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

خیلی شوهرم و دوست دارم...شش ماه با هم رابطه تلفنی داشتیم،یک سال و نیم عقد بودیم،توی عقد باهم خیلی خیلی خیلی شوخی میکردیم و خیلی عاشق هم بودیم...هنوزم همین طوره البته...اما فحش ورد زبونه شوهرمه...حتی تو شوخی کردنش هم فحش هست...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو عقد باردار شدم،بدون عروسی اومدم خونم،جهیزیه من خوب و کامله...ولی خانواده شوهرم عروسی نگرفتن برامون،جهیزیه آن چنانی هم ندادن...

بهش تذکر بده

انقد گفتم ک خسته شدم...ی وقتایی از انتخابم پشیمون میشم...البته الان خیلی دیره...پسرم دو ماهشه...

با خانوادم نمیسازه،مثل پدرش ک با خانواده مادر شوهرم نمیسازه،توشوخیاش فحش میده،منم دیگه جوابشو میدم مثل خودش و می خنده....کلا با اونهایی ک راسته زیاد فحش رد و بدل میکنن...منم مثل دوستاش فرض میکنه...

من و مامانم اینا نزدیک ب همیم،قبل اینکه باردار بشم اومدیم تهران ک اومد سرکار بعد اینکه فهمیدیم حامله ام همینجا خونه گرفتیم،انقد اخلاق و رفتارش بد تر شده جدیدا ک نمیتونم تحمل کنم،احساس میکنم بعد زایمانم حساس تر شدم...باورتون میشه نداشت واسه زایمان خونه خودم باشم و منو فرستاد پیش مامانش؟حتی خودشم چون نتونست مرخصی بگیره موقع زایمانم نبود و بعد ده روز بچه رو از نزدیک دید...

زایمان خیلی سخت بود برام،ن شوهرم بود،ن مادرم بود،تنهای تنها با مادرشوهر بودیم،البته من هیچوقت نمی گم مادرش بده...مادرش واقعا خیلی خوبه و خیلی دوستم داره چون منم واقعا کوتاهی نکردم،بی احترامی نکردم اما راحت نبودم بازم...مادر آدم ی چیز دیگری،یا حداقل شوهرت هم باشه خوبه...ولی نبود...