2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

240 بازدید | 32 پست

امروزهمسرم باخانوادش اومدن خونمون قراره فرداصبح برن خونه خودشون تهران حالامادرم من برتواتاق بهم گفت اشکال نداره امشب به همسرت بگوتواتاق توبخوابه اولش باورم نشد آخه بابام خیلی سختگیره ولی گفت که ازپدرتم اجازه گرفتم الان همسرم باداداشم بیرون به نظرتون پیش خانواده شوهرم زشت نیست مات و ی اتاق بخوابیم؟؟ خونه خودشون باشم راحتم ولی خونه خودمون به جوریه خجالت میکشم😳

نه بابا چه عیبی داره عقدین بابا

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاعقد کردم پیش شوهرم خوابیدم

منم  

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
ینی رسیدید خونه از محضر رختخواب و انداختید؟

اره شبش باهم خوابیدیم خونه بابامم بودیم خانوادهدشوهرم ازبروجرد اومده بودندتهران

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد