2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین از تجربیات طلاق بگید..

| مشاهده متن کامل بحث + 3272 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم...این روزا همه سعیمو میکنم که خودمو یادم بیاد خود قبل ازدواجم که شاد و بیخیال بود اما سخت ...

عزیزم یک‌درصد هم واسه جدایی درنگ نکن این آقا صد سال هم بهش فرصت می‌دادی آدم نمیشد،شوهر سابقه یه آدم بی عرضه و ناتوان بوده که توان اداره زندگی رو نداشته ،اون اواخر هم با مشارکت خانوادش می‌خواسته خودش رو گم و گور کنه و بهش جواب نده فقط بخاطر اینکه تو از مهریه بگذری ،تو هنوز خیلی جوونی فرصت زیاد داری ،ادم صد سال هم مجرد بمونه بهتر از اینه که زن این افراد باشه،خوب کردی مهرت رو بخشیدی و طلاق گرفتی چون اینا نه اهل زندگی بودن ونه مهر دادن

عزیزم یک‌درصد هم واسه جدایی درنگ نکن این آقا صد سال هم بهش فرصت می‌دادی آدم نمیشد،شوهر سابقه یه آدم ...

ایشالله که تصمیم درستی باشه و هیچوقت پشیمون نشم...اما میترسم از اینده...میترسم اگه ی روزی ی نفر دیگه وارد زندگیم بشه بدتر باشه...بی اعتمادم نسبت به همه ادما...با اینکه اذیتم کرده با رفتاراش و میدونم باهاش اینده ای نداشتم اما دلم تنگ میشه براش نمیدونم اسمش وابستگیه یا عشق اما انگار ی تیکه از قلبم نیس

ایشالله که تصمیم درستی باشه و هیچوقت پشیمون نشم...اما میترسم از اینده...میترسم اگه ی روزی ی نفر دیگه ...

عزیزم این وابستگی‌های که به مرور از یادت می‌ره ،خودت رو مشغول کن زودتر فراموشش می کنی،