2777
2789
این کارهارو زیاد میکنم. خیلی ناز و ادا دارم. اون هم خوشش میاد. اما میخوام بیشتر دلبر باشم

پآش توی تشت شیر بشور

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

لباس هام همه دخترونه و دامن داره. اسپرت هم میپوشم. لباس زیرام همه فانتزیه. کلی دوسش دارم. دوسم داره. اما باز میخوام دلبر تر باشم. دوس دارم رقص یاد بگیرم براش. اما سر کار میرم وقت ندارم   رقص روشون اثر داره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس هام همه دخترونه و دامن داره. اسپرت هم میپوشم. لباس زیرام همه فانتزیه. کلی دوسش دارم. دوسم داره. ...

ماا دیگه بیشتر بلد نیستیم والا...داریم از شما یاد میگیریم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
ببین وقتی میخواد باهات صحبت کنه گردنتو یه جور خاص برگردون سمتش خیره نگاهش کن ب چشمات حالت بده یه ...

ینی عاشقتم تاپیک دیشبم خخخخخخخ

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
موقع صحبت کردن تند تند حرف نزن....آروم و با مکث ولی نه که خیلی کلافش کنی

تو چت چی عشقم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️