2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک سقط آری یانه؟

86 بازدید | 5 پست

بچه ها تو تاپیک قبلی گفتم یه بچه 20ماهه دارم و فهمیدم حامله ام.دیروز کلی چیز خوردم سقطش کنم اما شب خواب دیدم روضه گرفتم اما نه مهمونام اومدن نه مداح.به دلم افتاد امام حسین میخواد بهم بگه از کارم راضی نیست.امروز غروب رفتیم حرم حضرت معصومه و با چندنفر صحبت کردم و از حضرت معصومه خواستم بهترین راهو پیش روم بذاره.آخرش با شوهرم تصمیم گرفتیم هدیه ی خدا رو نگه داریم و توبه کردیم.لطفا برای گشایش زندگیم و حل مشکلات مالیم یه صلوات مهمون خودم و تودلیم بکنید.

😢😢😢😢😢

عزیزم

مبارکتون باشه

آفرین به تصمیم و جسارتتون

زندگی همینه سال دیگه ان موقع انشاالله تو بغلته داری میچلونیش❤❤

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که به حق امام حسین(ع) صحیح وسالم بدنیابیادونورچشمت بشه وباعث خیروبرکت باشه

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

من همش تو فکرت بودم میخواستم ببینم سقط کردی یا ن؟ الان اینو خوندم خوشحالم مبارکت باشه فداتشم ان شاءالله قدمش خیره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟