2777
2789

من رونم شنبه با اتو سوخت. پماد الفا میزنم الان اون تیكه سوخته پام پوستش كامل رفته. قرمز قرمزه. دو روزه بدون پوسته. چرا پوست نمیاره ؟ طبیعیه؟ 

ماشالله 🌹

میترسم اون تیكه پام بدون پوسته الان

چقد طول میكشه پوست بیاره؟ 

راستی همیشه باید پماد الفا رو زخمم باشه؟ 

میگم نكنه چون همش مرطوبه دیر داره پوست میاره؟ 

شبام بزنم؟ 

ماشالله 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما زدی؟ اگه نزنم زودتر خوب نمیشه؟ 

من واسه زخم بستر زدم ولی میدونم کنده روندش 

نه بهش بزن حتما به محض اینکه پوست جدید آورد پماد رژودرم یا میمزا سی گل بهش بزن جاش نمونه 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
منم عید با قوری سوختم یکی و نصفی آلفا زدم خوب شد باید با مشما پانسمانش کنی حتمن ینی پانیمان مرطوب بع ...

شمام وقتی میزدی اول پوست سوخته ریخت بعد پوست در اورد؟ چقد طول كشید پوست بیاره؟ الان ردش رفت؟ 

ماشالله 🌹

شمام وقتی میزدی اول پوست سوخته ریخت بعد پوست در اورد؟ چقد طول كشید پوست بیاره؟ الان ردش رفت؟ 

اصلن پوستتتو نکن خودش لزج ماننده پوست میندازه پوستهای مرده هم خودش میریزه سه چهار روز اول تغییر و احساس میکنی دوهفته ای هم کاملا خوب میشه الفا پماد خیلی عالیه اره ترمیم کننده زدم خوب شد دکترم گفت تا یه سال طول میکشه رد سیاهی زخم میمونه ک اونم ب مرور میره نگران نباش صب و شب بزن با سرم هم بشور زخمتو اب لوله کشی نزن دیر خوب میشه 

اصلن پوستتتو نکن خودش لزج ماننده پوست میندازه پوستهای مرده هم خودش میریزه سه چهار روز اول تغییر و اح ...

مرسی عزیزم منم مرتب دارم میزنم خدا كنه برای منم زودتر پوست جدید بیاره ردش نمونه

ماشالله 🌹

ایشالا من قوری برگشت روم رون و شکمم  اندازه دوتا کف دست با آب جوش سوخت الان یه ذره ام جاش نموند ...

خدارو شكر. 🌷 من عجولم فك میكنم تا زدم باید خوب شه باید یكم صبر كنم زمان بگذره 

ماشالله 🌹