2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تربیت خانوادگی غلط داره و تحملش دربرابر مشکلات کمه...سعی کن اصلاحش کنی وگرنه بیجاره ای

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
تربیت خانوادگی غلط داره و تحملش دربرابر مشکلات کمه...سعی کن اصلاحش کنی وگرنه بیجاره ای

دوستم میگه خیلی دوستم داره ولی موقع ناراحتیش انگار منو نمیشناسه.میگه به نظرتون بهم بزنم؟؟

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش
بچه ها دوستم ازم راهنمایی میخواد.الان پیشمه.کمکم کنین بهش مشاوره بدم😌

وای ترسیدم بلا به دور فکر کردم خودتومیگی.

درمورد دوستت نباید بهانه دست نامزدش بده تابددهنی کنه

قطعا که ادبش نمیشه کرد این همه ساله اینجوری زندگی کرده یا تا دیر نشده باید جدا شد اگه بد دهنی خیلی ...

منم نظرم همینه ولی روم نمیشد بهش میگم.میگه همیشه من کم میارم میرم سمتش

وای ترسیدم بلا به دور فکر کردم خودتومیگی. درمورد دوستت نباید بهانه دست نامزدش بده تابددهنی کنه

ننننه خددددانکنه خودم باشم🤭

میگه اگه برم جایی و‌نگم یه فحشایی میده در حد کسی که خیانت کرده باشه

میگه تاثیری نداشته باز توی ناراحتی از کوره در میره

بنظرم اگه واقعا دختره دوستش داشته باشه اونقدر میتونه با محبت و حرفاش نرمش کنه 

این اعتقاد منه با سیاست و محبت میشه هر کاری کرد 

من باشم این کارو میکنم ولی خیلی راها داره میدونه نمیخواد صبر کنه و تغییراتشو ببینه جدا بشه   

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
دوستم میگه خیلی دوستم داره ولی موقع ناراحتیش انگار منو نمیشناسه.میگه به نظرتون بهم بزنم؟؟

مردی که زنش دوست داره حاضر به ناراحت کردنش تو هیچ حالی نیست...تو بهم زدن شک نکنه...فک‌کن فردا جلو بچه ش یهو بره تو فاز داد و بیداد...

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀