2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم میخواست باهاش دوس باشم چون همسنمه ولی اصلا انگار زیاد دوس نداشت .چرابهش میگین دروغگومگه چی گفته

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

عزيزم هويت ايشون كلا فيك بوده

عاشق پسرعموش بوده و چون پسرعموش داشت ازدواج ميكرد خودشو گذاشته جاي زن پسرعموش خيالبافي كرده و داستان سرايي تو اينجا

اسمش دنيز نيس

بچه ي طلاقه

خودش تاپيك اعتراف زد و گفت كمبود عاطفي دارم و از سر عقده اينجوري كردم

ميخواست بمونه

ولي ني ني يار تركوندش كاربريشو...

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

واااای واقعا؟

من فکر می کردم چون دیگه نامزد نیست کاربریش رو عوض کرده تا اسمش عوض بشه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ینی چی؟ ینی اینک ازدواج کرده دروغ بود؟ عروسیش؟ نامزدیش؟ میشه بیشتر توضیح بدید دقیقا چیو دروغ گفته

عاشق پسر عموش بود

پسر عموسم در شرف ازدواج

اینم واسه ما خالی میبست

خودشم بچه طلاق

(    )
عزيزم هويت ايشون كلا فيك بوده عاشق پسرعموش بوده و چون پسرعموش داشت ازدواج ميكرد خودشو گذاشته جاي زن ...

وای واقعا اخه چرا ..........

دلم سوخت واسش چ زودعاشق شده

طفلکی

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
عاشق پسر عموش بود پسر عموسم در شرف ازدواج اینم واسه ما خالی میبست خودشم بچه طلاق

خیلی بیچارس پس 

معلوم بود دروغ میگ از اونجا ک عکس کفشای کهنه و بچگونشو میزاش و میگف کفش عروسیم