2777
2789

چی شد ک اعتراف کرد؟

پس اون عکسا.....!

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به اسمشم آلرژی دارم  نگید 😢😢💔💔

چ عکس ترسناکی😨

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
واقعااااا؟ چجور فهمیدن دروغ میگ؟ همه تاپیکاش دروغ بود ینی

اول بچه ها تو تاپیک صبح عروسیش بهش شک  کردن بعدخودش تاپیک اعتراف زد گویا پسر عموشو دوست داره ولی اون داره ازدواج میکنه  اینم از بیکاری اینجا تاپیک میزد 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
دروغگوی مسقره بود 😒😒💔💔😢😢منه خنگ باورش کردم 

😂😂😂😂😩منم باور کردم ولی فقط از کفش عروسیش شک کردم ک دروغ میگ چون کهنه بودن و میگف نوعه بعدم بچگونه بودن 😂 یا مثلا میگف تو ی هفته جهیزیه هریدم

طفلکی من ازش پرسیدم که منم پسرعموم خاستگارمه وهم سن توام تومشکلی نداره واسه درسات سختت نیست کلی تعریف کرد اخی 

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
😂😂😂😂😩منم باور کردم ولی فقط از کفش عروسیش شک کردم ک دروغ میگ چون کهنه بودن و میگف نوعه بعدم بچگو ...

منه خنگ حتی نفهمیدم کفشاش بچگونه اس ولی کهنه بود 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
اول بچه ها تو تاپیک صبح عروسیش بهش شک  کردن بعدخودش تاپیک اعتراف زد گویا پسر عموشو دوست داره ول ...

صبح عروسی ملت از خستگی و بی خوابی میگیرن میخوابن..این تاپیک زده که همسرم رفته نون بخره صبونه بخوریم😐