2777
2789

من خیلی حساسم و با کوچکترین اتفاقاتی دلم میشکنه و ناراحت میشم و گریه میکنم. ولی خودم میدونم که آدم اینطوری تو این دنیا دووم نمیاره...

نمیدونم چجوری میتونم جلوی اشکامو بگیرم و کارای بقیه ی ادما برام مهم نباشه و ناراحت نشم و قوی باشم. لطفا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونسرد باش 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
مخصوصا وقتی تو جمع باشم که خیلی دیگه ضایع اس گریه کردن... 

سر چه چیزایی بیشتر حساسی بعضی اوقات ادم تو یه دوره از زندگی اش دچار افسردگی خفیف میشه اضطراب و بی حوصلگی و مشغولیت فکری هم ادم رو زودرنج میکنه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
سر چه چیزایی بیشتر حساسی بعضی اوقات ادم تو یه دوره از زندگی اش دچار افسردگی خفیف میشه اضطراب و بی حو ...

وقتی درکم نمیکنند یا وقتی میخوام از خودم دفاع کنم هم گریم میگیره کلا خیلی حساسم😣 اصلا نمیتونم بیخیال باشم

من برعکس اصلا احساسی نیستم باید زور بزنم تا اشکم در بیاد یعنی یه جوریه که ناراحت میشم مثلا دایی ام فوت کرده بود با وجود اینکه مجرد و جوون بود و خیلی باهاش صمیمی بودم اصلا سر مراسم اش گریه ام نگرفت ولی دو هفته نه تونستم موسیقی گوش کنم نه تفریح شش هفت بار هم خوابشو دیدم ککلا ناراحتی یا افسردگی ام بدون گریه ست پنهونه از همه