2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

228 بازدید | 6 پست

سلام خانم ها من تازه عضو شدم و این ماه ، ماه اولی که اقدام کردم میخواستم بدونم 4 روز بعد پریودی اندازه فولیکول سمت راستم 7 و سمت چپم 8 بود آبا امکان داه  رشدش بیشتر بشه؟

برای سلامتی نی نیم یک صلوات لطفا بفرستید 😍😍😍 ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک میشی از شب 12 یا 13 پری یکشب در میون اقدام کن انشالله همین ماه بارداری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

اخی انشاالله که میشی عزیز دلم🙄🙄🙄🙄برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم تو هم واسه سلامتی نی نیم دعا کن😍😍😍😍

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
اخی انشاالله که میشی عزیز دلم🙄🙄🙄🙄برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم تو هم واسه سلامتی نی نیم دعا کن😍😍😍 ...

قربونت بشم مرسی ایشالا از صمیم قلب دعا میکنم نی نیت سالم و سلامت باشه جونم 

آخه من چند ماه دیگه میرم تو 28 سال 3 سال خونه خودمم دیگه دوس دارم مامان بشم

برای سلامتی نی نیم یک صلوات لطفا بفرستید 😍😍😍 ممنونم
قربونت بشم مرسی ایشالا از صمیم قلب دعا میکنم نی نیت سالم و سلامت باشه جونم  آخه من چند ماه دیگ ...

انشاالله که میشی عزیزم😍😍😍😍مرسی از دعای قشنگت❤❤❤❤

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪