2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت که میخوندم عالی بودم ... ولی شروع کردم در مورد هدفام وارزوهام با بقیه حرف زدن هی بهم گفتن خدا بخواد میشه خدا نخواد دنیا تلاش کنی دیگ منم به همین باور رسیدم و سست شدم تو نماز اما الان میفهمم چه کار غلطیه سستی تو نماز

یامبر (ص) فرمودند: ای فاطمه جان؛ هر مرد و زنی که به نماز اهمیت ندهد و نسبت به نمازش سستی بورزد، خداوند او را به پانزده بلا دچار می کند: شش بلا در دنیا، سه بلا در وقت مُردن، سه بلا در قبرش، سه بلا در روز قیامت!

بلاهای دنیوی

1- خداوند متعال برکت را از عمر او برمی دارد؛

2- برکت از رزقش دور می شود؛

3- سیمای صالحان از صورتش محو می گردد؛

4- در برابر عمل خوبی که انجام می دهد، پاداشی نخواهد داشت؛

5- دعایش به آسمان بالا نمی رود؛

6- از دعای صالحان و خوبان نیز فایده ای نبرده و بهره ای به او نمی رسد.

بلاهای هنگام مرگ

1- با ذلت و خواری می میرد؛

2- گرسنه از دنیا می رود؛

3- تشنه می میرد، به طوری که اگر آب همه ی رودهای دنیا را بنوشد، باز تشنه است.

بلاهای قبر

1- خداوند فرشته ای را بر او مسلط می کند تا شکنجه اش دهد؛

2- قبرش تنگ و در فشار خواهد بود؛

3- قبرش تاریک می شود.

بلاهای روز قیامت

1- خداوند فرشته ای بر او مسلط می کند تا او را به صورت به زمین بکشاند، در حالی که تمام خلایق به او نگاه می کنند؛

2- در هنگام رسیدگی به اعمال و حسابش سختگیری می شود؛

3- خداوند به او نظر رحمت و لطف نمی کند و او را پاک نمی گرداند و این عذاب دردناکی برای او خواهد بود.