2777
2789

من میخریدم واسه پسرم. یه قاشق غذا خوری میریختم تو شیشش ک ۸ درجه ای بود..ابم ولرم.مهم نیست جوشیده باشه یا نه. اب جوشیده برای زمانیه ک بچه زیر ۱۸ ماهه. و خوردن نیدو برای بچه زیر ۱۸ ماه توصیه نمیشه چون خیلی سنگینه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخریدم واسه پسرم. یه قاشق غذا خوری میریختم تو شیشش ک ۸ درجه ای بود..ابم ولرم.مهم نیست جوشیده باش ...

هشت درجه منظورتون هشتاد ميلي گرم هست؟روي خود قوطي شكل كشده ١٨٠ميل سه قاشق بزرگ كشيده 😑

لطفا گوسفند نباشيم😑
هشت درجه منظورتون هشتاد ميلي گرم هست؟روي خود قوطي شكل كشده ١٨٠ميل سه قاشق بزرگ كشيده 😑

میدونم و خیلی زیاد غلیظ میشه و‌بچه یبوست میگیره ها. 

ینی شیشه بزرگا رو تا بالا پر کن اره.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
میدونم و خیلی زیاد غلیظ میشه و‌بچه یبوست میگیره ها.  ینی شیشه بزرگا رو تا بالا پر کن اره.

شيشه شيرش ٢٤٠ميليه

تازه قاشق غذاخوريم نميدونم سرش پر باشه يا صاف باشه 

درست توضيح نميدن

لطفا گوسفند نباشيم😑
شيشه شيرش ٢٤٠ميليه تازه قاشق غذاخوريم نميدونم سرش پر باشه يا صاف باشه  درست توضيح نميدن

پر پر بریز تا۲۴۰ میلی هم پر کن ابشو

خواهرزادم مثل شیرخشک معمولی بهش،میدادیم.یبوست نمیگفت.هرچند شیرخشک سنگینی هست ولی عالیه

شير خشك معمولي كه قاشق خودش داخلش داره و واسه نودتا اب بايد سه تا ميريختي

خب اين رو نميدونم اگه مث اون بدم با قاشقاي شيرخشكاي معمولي بدم يعني؟!چون خودش داخلش قاشق نيست

لطفا گوسفند نباشيم😑
چطورنیست.تازه خریدیم قوطی هم هست.حتمامخصوص کودک نیست

نميدونم تو فروشگاه ديدم خريدم نميدونستم واسه غير كودك هم داره روشم همش فرانسويه نميفهمم

لطفا گوسفند نباشيم😑