2777
2789
عنوان

خانومایی که توده در سینه داشتین و بررسی یا عمل کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 84606 بازدید | 87 پست
خواهش میکنم عزیزم من 4تا بارداری داشتم اولیش دوقلو بود وسقط شد دومی یه پسر کوچولو بود که زایمان زودرس داشتم و توی 31 هفته اسمونی شد و همیشه حسرت بغل کردنش به دلم بود بعدش دخترم بدنیا اومد دیگه قصد بارداری نداشتم که سورپرایز شدم و پارسال تو همچین روزایی فهمیدم که باردارم اون یه پسر کوچولو
خدایا شکرت که پسر آسمونی منو برگردوندی خوش اومدی عسلم تولدت مبارک
ببین من خودم یه توده اندازه یه گردو!!! داشتم تو سینه چپم دردم کمی داشت اصلا چیزی نبود فیبرو ادنوم بود دکتر گفت میتونه بمونه ولی دربیاری خیالت راحت تره منم درآوردم کارشم عالییییییییی بود برشو جوری زده اصلااا دیده نمیشه اول همه برو یه سونو بده بعد اگه تهرانی خانم دکتر عمرانی پور متخصص جراح داخلی ان من فکر میکردم واسه توده سینه باید رفت پیش دکتر زنان ولی بعد فهمیدم باید همون جراح داخلی و رفت کارش فوق العاااااااااده تمیزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانممممم عزیزم خدا حفظشون کنه خدا جواب صبرها و عذاب هایی که کشیدی بهت داد سه تا فرشته بهشتی داری که شفاعتتو میکنن
خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖
نشونه های بدخیم بیشتر تا مدت طولانی بروز نمیده مگه ترشح شیری مانند که تو چون احتمالا بچه شیر میدی قابل تشخیص نیست از این راه به دلت بد راه نده حتما فردا صبح برو سونو اول وقت بعدم برو دکتر
خانمی توده هایی که تو سینت حس می کنی وقتی دست می زنی حرکت می کنه یا ثابته؟اگه یه کم به چپ و راست یا بالا پایین حرکت می کنه اصلا خطرناک نیست اما اگه چسبیده و تکون نمی خوره می تونه خطرناک باشه
خدایا خستم از انتظار.....
من شیر نمیدم یکساله شیر نمیدم خشک شده فردا که جمعست شنبه میرم دکترم برام بنویسه سونو رو بعدم میرم انجام میدم توکل بر خدا
خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖
میفهمم چی میگی عزیزم من 1 ماه از وقتی توده رو تشخیص دادم تا رفتم سونو طول دادم چون خیلی میترسیدم ولی اشتباه محضض کردم اون یه ماه انقدر خودخوری کردم اولین موی سفیدمو درآوردم دکتر خوب باشه مثل خانوم دکتر عمرانی پور به آدم واقعا آرامش میده
عزیزم من خودم نهایت تو تعطیلات عید تصمیم گرفتم برم! بیمارستان بهمن تو سعادت آباد روزای تعطیل ام سونوش هست باز میتونی شمارشو از 118 بگیری زنگشون بزنی فردا صبح دکتر عمومی همون بیمارستان واست سونو رو مینویسه همونجا میری بخش سونو سونو رو انجام میدی قیمتشم من چند ماه پیش واسه چک آپ رفته بودم فکر کنم حدود 120-30 بود دفترچه منو قبول نمیکردن (درمانی ام)