2777
2789
عنوان

خانومایی که توده در سینه داشتین و بررسی یا عمل کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 84770 بازدید | 87 پست
من تازه واردم!تقریبا دو سال هست که خواننده خاموش بودم.مامان منم این مشکل رو در سینه چپش داره،رفت ماموگرافی امروزم رفت سونوگرافی که نوشته بود ی کیست 3م م در سینه راست مشاهده شده!ولی مامانم سینه چپش درد میکنه.این خطرناکه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ام معین جون من عمل نکردم هنوزم دارمشون من وقتی فهمیدم تازه عقد کرده بودم راستش همسرم کاشفش بود الانم دوتا دسته گل دارم که کوچولوه 3 ماهشه و داره از همون سینه شیر میخوره
خدایا شکرت که پسر آسمونی منو برگردوندی خوش اومدی عسلم تولدت مبارک
الهیییی انگیزه جون خدا حفظ کنه دسته گلهاتو توروخدا موقع شیر دادنش منو دعا کن خدا یه دسته گل دیگه بهم بده بتونم عروسیشونو ببینم
خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖
بانوی بهمن ان شاا... بزودی یه فرشته کوچولو نصیبت میشه وایشالا نوه ونتیجه هاتم میبینی ام معین جون تو بارداری و پری و شیردهی یکم دردناک میشه وسینه ام سنگین میشه
خدایا شکرت که پسر آسمونی منو برگردوندی خوش اومدی عسلم تولدت مبارک
هیچ وقت تا مطمئن نشدی غصه نخور کاملا درکت میکنم باور کن من وضعم خیلی خراب بود حتی وصیتم رو کرده بودم هر دفعه میرفتم سونو بزرگتر میشد حتی یه دکتر با معاینه دست بهم گفت چیز خوبی نیست ولی خداروشکر گذشت