2777
2789

میشه یه شیردوش دستی خوب با مکش قوی بهم معرفی کنید یا عکسشو بذارید  دیروز کلاس بارداری میگفتن شیردوش برقیم خوبه نمیونم چکارکنم بخرم یا نه از طرفی سر سینم صافه صافه سینمم کوچیکه الان هفت ماهم هست میشه راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم صبر كن تا بدنيا بياد ببين چ جوريه خيلي از بچه ها قدرت مك زدنشون خوبه و احتياجي به اين وسايل ...

جدی میگی سه زریانی هستم بچه دوممه اولی دختر بود این پسره خیلی دلم میخوادشیرخودمو بدم دخترم که نگرفت چون سینم تا ده روز خشک بود دخترم با قطره چکون شیر نان میریختم زیر زبونش دیگه ناامید و عاجز شدم شیشه گذاشتم دهنش بعداز ده روز شیرم اومد که دیگه دخترم نگرفت چون به ششه عادت کرده بود

رابط سینه چیه کجا داره داروخانه؟ یا سسمونی فروشیها؟ میشه راهنماییم کنید ممنونم

داروخانه داره عزیزم. برا کسایی که سر سینشون صافه. مثل سرسینه میمونه. پلاستیکی. میذاری سر سینتو شیرش میدی

قربون بودنت برم پسرم...