2777
2789
عنوان

طلاق و زندگی بعد اون

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 168 پست
جداشدی

ن دو ماهه ازدواج کردم تازه ولی افسردم

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خب شوهرت خوب نیس

اون بیچاره خوبه ولی میدونی وقتی سرکاره خیلی تنهام فقط طول هفته صبح باشگاه میرم و جمعه خونه مامانم اجازه ماهی یه بارم دوتایی میریم واسه خرید چیزایی ک لازم داریم در نتیجه همه چی هم تو خونه هست و من اجازه ندارم تنها از خونه برم بیرون دانشگاهمو تموم کردم بیکار و زندانی افتادم تو خونه خونمم مث دسته گل تمیزه برق میزنه خودمم ب برنامه های ماهواره علاقه ندارم فکرشو کن همش سکوت بعد میشینم ب اتفاقای بد فک میکنم ب کارای مادرشوهرم ب ریز و درشت ترین اتفاقا

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
اون بیچاره خوبه ولی میدونی وقتی سرکاره خیلی تنهام فقط طول هفته صبح باشگاه میرم و جمعه خونه مامانم اج ...

منظورم از خونم برق میزنه تمیزه اینه ک حتی کار خونه ندارم تا شب ک سرگرم بشم

اون بیچاره خوبه ولی میدونی وقتی سرکاره خیلی تنهام فقط طول هفته صبح باشگاه میرم و جمعه خونه مامانم اج ...

بیخیال به هیچی فک نکن وقتی شوهرت خوب باشه مادرشوهر هیچ غلطی نمیتونه بکنه فقط شوهرتو جذب خودت کن فعلا بچه دارنشو تا ۵سال دیگه سعی کن درستو ادامه بدی اینجور سرگرم میشی

عروسیم هم مادرشوهرمینا ربان قرمز ب کمرم بستن من دوس داشتم باز کنم شوهرم و مامانش نذاشتن منم ک بی زبون الان حس میکنم بد شده بودم میبینی سر یه ربان روانی سدم انقد هر روز میاد تو ذهنم

بیخیال به هیچی فک نکن وقتی شوهرت خوب باشه مادرشوهر هیچ غلطی نمیتونه بکنه فقط شوهرتو جذب خودت کن فعلا ...

نمیذاره دیگه درس بخونم حتی نمیذاره سرکار برم من لیسانس تاریخ دارم

عروسیم هم مادرشوهرمینا ربان قرمز ب کمرم بستن من دوس داشتم باز کنم شوهرم و مامانش نذاشتن منم ک بی زبو ...

ول کن بابا بیکاری ربان بستن ک بستن اشکال نداره تو ببخش فک کن مادرشوهرت ناقص العقله تو خوب باش تو خانومی کن کینه از دلت بنداز بیرون سعی کن با مادرش خوب باشی خیلی خوب مطمن باش تاثیر مثبتشو تو زندگیت خواهی دید فکرو خیال نکن 

فقط‌ لذت ببر از خوبی شوهرت و خداروشکر کن که ارامش داری این خودش یه خوشبختیه که تو ازش غافلی

چ خوشبختی میگه رو تختمون راحت نیس میاد رو تشک رو زمین میخوابه منم ب خاطر اون رو زمین میخوابم چون تو خواب تکون میخورم و از این پهلو ب اون پهلو میشم جاهامونو با فاصله میندازم مثل خواهر برادر

ول کن بابا بیکاری ربان بستن ک بستن اشکال نداره تو ببخش فک کن مادرشوهرت ناقص العقله تو خوب باش تو خان ...

من سه سال نامزد بودم دور سرشون گشتم مادرشوهرم رفته خونه مامانش من پدرشوهرمو ناهار دعوت کردم کلی بگو بخند پذیرایی بعد لباسای تلنبار شدشو با جون و دل شستم ولی اون یکی جاری انگار ن انگار...فقط ب خاطر خدا احترام میذارم و مهربونی میکنم 

فقط بچه دارنشی به هیچ عنوان حرف دوستتو اویزه گوشت کن بچه ادمو بدبخت میکنه مخصوصا مشکلم باشه

اره همش میتریم حامله بشم منم همسن توام مث توام دوس دارم دانشگاه برم ارشد روانشناسی بخونم