2777
2789
عنوان

طلاق و زندگی بعد اون

2670 بازدید | 168 پست

۴سال پیش با دوس پسرم ازدواج کردم که حاصل این ازدواج یه پسر دوساله است شوهرم از اول بددهن بی تربیت و بداخلاق وشکاک بود من اینقد عاشق شده بودم که هیچکدوم از بدی هاشو نمی دیدیم با خانوادم خیلی جنگیدم خیلی دلشونو شکستم باهاش ازدواج کردم ورفتم ی شهر دور اول هاش یکم خوب بود تا بچه اومد هستید بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عوض شد با زنای مختلف ارتباط پیدا کرد میفهمیدم قول میداد تموم کنه باهاشون ولی بازم چشم چرونی میکرد به من میگفت حق نداری جای بری تو شهر غریب تنها وبی کس بودم تصمیم گرفتم بچه دارشم 

اینقد التماس کردم که محبت کن دوسم داشته باش اینقد مسخرم میکرد اعتماد بنفسم ب کل از دست دادم بچه هم عاشق مادرشوهرم بود البته ناگفته نماند شوهرم خانواده اصلا خوبی نداشت پدرش سر مادرش زن اورده بود و ولشون کرده بود من پدرشو تو این چن سال ی بار دیدم برادرش هم اهل کار خلاف بود 

هرروز میگفت برو نمیخوامت مانتومو بسمتم پرتاپ میکرد ک برو گمشو اویل دلم برا بچه میسوخت ولی دلم برا بچه میسوخت بچم اصلا منو دوس نداشت و مادرشوهرمو مامان صدا میکرد

اینقد التماس کردم که محبت کن دوسم داشته باش اینقد مسخرم میکرد اعتماد بنفسم ب کل از دست دادم بچه هم ع ...

بچه عاقبت یکی می شن مثل والدینشون ...عموما اینطوری هست

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
جدا شو بچه رو هم بده ب خودشون

وگرنه بشین و همینجوری تحمل کن ب خاطر بچت

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر