2777
2789
عنوان

طلاق و زندگی بعد اون

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 168 پست

بچه رفت سمت مادرشوهرم و منو اصلا ی نگاهم نمیکرد خداشاهده حتی شبا پیش من نمیومد حتی ی بچه دوساله منو کتک میزد شاید باور نکنید یبار سویچ ماشین رو فرو کرد تو دماغم کارم کشید بیمارستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی روپای خودت وایسی جداشوالبته احساس میکنم یکم اعتمادبنفست ضعیفه اول بایدقوی باشی روی خودت ب ...

تصمیم دارم جداشم وکیل گرفتم و دنبال کاراشم دانشگاه ثبت نام کردم 

بچه رفت سمت مادرشوهرم و منو اصلا ی نگاهم نمیکرد خداشاهده حتی شبا پیش من نمیومد حتی ی بچه دوساله منو ...

استارترمیشه بپرسم چندسالته

الو الو سلام خداجونم میشه بی بی چک منم مثبت کنی  

الان اصلا دلتنگ بچه نمیشم فقط نمیدونم چرا شبا موقع خواب یکم حالم خراب میشه ودلتنگ با اینکه میدونم اون اصلا دلش با من نیس با مادرشوهرم خوشه ولی چرا این دل لعنتی نمیفهمه

بچه رفت سمت مادرشوهرم و منو اصلا ی نگاهم نمیکرد خداشاهده حتی شبا پیش من نمیومد حتی ی بچه دوساله منو ...

عمدی نبود ک بچه دو ساله ک این چیزا نمیفهمه بعد الان خواهرزاده منم ب مادرم میگه مامان چون بیشتر پیش مامانمه و از اون محبت میبینه اما وقتی مامانشو ی روز نبینه آخر شب انقد بهونه میگیره مامانشو میخواد بزرگتر شه بیشتر وابستت میشه

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر