2777
2789

پول گرفتن از همسر

بعد از ۵ سال زندگی مشترک اصلا یادم نمیاد که شوهرم بهم همینجوری پول داده باشه با اینکه وضعش عالیه

الان حدودا ۶ یا ۷ روزه دارم ازش پول میخوام اونم نه خیلی در حد ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومان که برم لباس راحتی بخرم ولی اصلا محل نمیده و به روی خودش نمیاره   حتی دو سه بار بهم گفت برو بابا 

خودش به شدت ولخرجه کلی زمین داره و ملک به برادراش پول میده به مادرش اما به من میگه تو توی تحریمی تو نیازی به پول نداری تو لباس میخوای چیکار خسته شدم دیگه بار ها سر این موضوع گریه کردم 

امروز صبحم دوباره ازش خواستم ولی محل نداد و با گوشیش سر گرم شد دیگه تحملم تموم شده بسکه خسیسه این مرد فقطم برای من خساست بخرج میده میگه من پول نون خوردنت تو خونم و بدم پول لباس پیشکش خسته شدم دیگه 

بچم کوچیکه و در حال گریه سعی میکنم جواب پستاتونو بدم سریع 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد خسيس راهي نداره اما خواهرشوهر منم شوهرش همينقدر خسيسه قهر رفت خونه باباش بعد شوهرش اومد دنبالش اينم براش شرط كذاشت يه كوچولو بهتر شده البنته فقط يه كوچولوها

ولي از خورد و خوراك كم نميذاره هفته اي يبار رستورانو غذاي بيرون سفارش بدن بياره يخچال هميشه پر باشه

فقط با لباس مشكل داره

من ی شماره کارت دادم بش همون موقع ک عقد بودیم ک اصرار داش بم پول بده .گفتم ماه ب ماه پول بریز توش .سر ماه برام واریز میکنه ..دستی نمگیرم ازش دوس ندارم 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

عزیزم منم درد تورو دارم هر بار که میخوام ازش بگیرم احساس بدبختی میاد سراغم ، از اینه هی بگم بده بده اونم با منت بده خفه میشم اگه یه شغلی داشتم زبونم روش دراز بود ،چندر غاز میده تازه هی میگه دادم دادم

وای چقدر زشته رفتارش

دارم ازش متنفر میشم دیگه   نه بخاطر پول ندادن بخاطر اینکه ارزیش ندارم براش خرج های منو خرج اضافی میدونه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
باهات چه مشکلی داره مگه؟

نمیدونم دقیقا خودمم 

اگه رابطت با خانواده شوهرت خوبه باهاشون در میون بذار

اونا میگن به ما چه 

خانوادم تهرانن خودم مشهد بنظرتون قهر جوابگوعه نه از اون قهر های بچه بازی قهری که فقط سرد بشی باهاش 

عزیزم منم درد تورو دارم هر بار که میخوام ازش بگیرم احساس بدبختی میاد سراغم ، از اینه هی بگم بده بده ...

اینجور مردا شغلم داشته باشی بدتر سر کیست میکنن

حالا من مشکلم چیز دیگه اس . من اصلا دوس ندارم ازش پول بگیرم .

گاهی یکم پول میاد تو دستم از کار خودم  مثلا شده اون  پول خرج خونه میکنم روم نمیشه ازش پس بگیرم 😯😯😯

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin