2777
2789

سلام مادرای عزیز.

این ختم خیلی مجربه.لطفا اینو بخونید توضیح کاملش هست:بزنید رو این

من میخوام با کمک همدیگه 142000 تارو برداریم.

مثلا اگر 15 نفر بشیم میتونیم تا 8 ماه کنار هم بمونیم و نفری مثلا 9هزار و خورده ای توی 20 روز صلواتارو بفرستیم.هر 20 روز یک بار همگی به نیت یک نفر میفرستیم.

حالا اعداد دقیقش وقتی تکمیل بشیم مشخص میشه من واسه مثال گفتم.

ولی این نکته مهمترین چیزه که حتی یک دونه کم یا زیاد نشه و اگر کسی شک کرد بدون ترس از سرزنش به بقیه اطلاع بده تا همه از اول بفرستیم.و ازالان میگم طبیعیه و پیش میاد یکی کم بشه و شک کنیم.برای همین ور زمان ختم باید خییییلییی خیلی دقت و تمرکز داشته باشیم و راهکار هم بهم میدیم که چجوری بفرستیم که اصلا اشتباه نکنیم.

صلوات فرستادم برای بچه گلتون..اگه توانایی مالی داری ماهیانه مبلغی پول به بچه های بی سرپرست بده..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام با کمک همدیگه 142000 تارو برداریم. مثلا اگر 15 نفر بشیم میتونیم تا 8 ماه کنار هم بمونیم و ...

خانوما اگر ده نفر هم باشیم نفری 14هزارتا میشه.اگه 14هزارتارو توی ده روز بشه تموم کنیم میشه سه ماه و خورده ای.من که توی 4 روز هم میتونم.پس نا امید نشید.بیاید این ختم رو برداریم.

خانوما اگر ده نفر هم باشیم نفری 14هزارتا میشه.اگه 14هزارتارو توی ده روز بشه تموم کنیم میشه سه ماه و ...

عزیزدلم یعنی هر 10روز یکبار این ذکرو 14000بار بگیم؟؟

🌸❤راه ظهورت را بستم...قبول اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حُر تو باشم❤🌸
عزیزدلم هر ختمی هس بگو من به نیت دخمل شما بخونم من هستم

سلام عشق من😍

فدای مهربونیت گلم.ممنونم.راستش ختم صلوات هست.یکم سنگینه.واقعا دوست ندارم کسی رو اذیت کنم بابتش.

خیلی ممنون که تنهام نداشتی.من با همین پستت خوشحال شدم عزیز دلم.خیییییلیه.

142هزار تا صلواته😅😅😓

همین که اومدی تو تایپکم یک دنیا ممنون💋💋

سلام عشق من😍 فدای مهربونیت گلم.ممنونم.راستش ختم صلوات هست.یکم سنگینه.واقعا دوست ندارم کسی رو اذیت ...

اها من خودمم این ختم رو برداشتم دارم برای خوشبختیم میخونم میگن خیلی مجربه

خو مگه قرار نیس 10نفربشیم هر10روزی14000هزار صلوات بفرستیم 14000هزار تا هم که چیزی نیس میفرستم گلم انشالله زودی خوب بشه  

عزیزدلم یعنی هر 10روز یکبار این ذکرو 14000بار بگیم؟؟

فکر کنم تا جمع بشیم کلی طول بکشه.

من باید مدام تایپک بزنم تا ببینن.من فقط یکی سراغ دارم.

میرم تو تایپکای خودت ببینم کدوم کاربر بچه ش مریضه منشنش کنم . ایشالا که هیشکی نباشه و تن همه ی بچه های معصوم سالم باشه.

اها من خودمم این ختم رو برداشتم دارم برای خوشبختیم میخونم میگن خیلی مجربه خو مگه قرار نیس 10نفربشیم ...

نه عزیزم.ممنونم.واقعا نمیخوام به زحمت بیفتید.

متن کامل و توضیحش تو لینک آبی رنگی هست که تو پست اولم گذاشتم.که نوشتم بزنید رو این.

نه عزیزم.ممنونم.واقعا نمیخوام به زحمت بیفتید. متن کامل و توضیحش تو لینک آبی رنگی هست که تو پست اولم ...

باشه عزیزدلم ولی اگه کمک خواستی حتماااااا بهم بگو