2777
2789
عنوان

شوهرم زده به سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 35 پست

شاید واقعا واسه بی پولی و گرونی شوهر من جدیدا همش به یه جا زل میزنه هرچی صداش می‌کنیم جواب نمیده بعد یهویی مثلا وسط شام یا خواب میگه : چرا بدبختیامون تموم نمیشه یا میگه ما تو زندگی سختی زیاد کشیدیم حقمونه الان این زندگی ؟؟؟؟ 😕😕

خیانت همه را از پا می اندازد ، از خدا که قوی تر نیستیم!!!!!!!!!!!       ببین خیانت شیطان با او چه کرده که اینطور بیخیال دنیا شده     است . 
اگه میتونی ببرش دکتر، اگه نمیاد بهش بستنی و هندونه و شکلات وچیزای شیرین بده، آروم میشه یکم

باشه ممنون که گفتی . 

آخه اصلا پیش دکتر نمیاد . 

با خانواده اش قطع رابطه کرده میگم بیا با بابات آشتی کن شاید خوب بشی به حرف نمی کنه . 

میگم بیا با خدا آشتی کن به حرف نمی کنه . هیچ چیز براش مهم نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه ممنون که گفتی .  آخه اصلا پیش دکتر نمیاد .  با خانواده اش قطع رابطه کرده میگم بیا ب ...

افسرده است .. حرف تو رو نمیفهمه .. 

این چیزا با نصیحت ئرست نمیشه .. قرص میخواد

باشه ممنون که گفتی .  آخه اصلا پیش دکتر نمیاد .  با خانواده اش قطع رابطه کرده میگم بیا ب ...

خواهش عزیزم

اینا که میگی علائم افسردگیه همه، منم گاهی دچارش میشم درکش می کنم. ولی تا میتونی به هر بهانه ای ببرش بیرون.

امیدوارم بهتر بشه

میگم بیا با همین یه کم پولی که داریم بریم سفر یه جای نزدیک . میگه با اون جایی نمیشه رفت بزار برا هزی ...

خوبه اینها رو بهت گفته در مورد خودش هفته پیش این حرف ها رو به من زد واقعا میفهمم چی حسی داری من بدتر بودم الکی قضاوت شدم الکی طرد شدم گذشت ولی یادم نمیره، درست میشه احتمال زیاد افسردگیه، 

میگم اگه بابا و مامانش رو دعوت کنم برا شام بیان خونمون ممکنه عصبانی بشه و یا آشتی کنه و خوب شه ؟ شما ...

باهاشون در میون بزار اگر دلسوز هستن واقع بین، سطحی نگر نباشن تازه بیان دوتا حرف بزنن بدتر بشه، ولی جوری وانمود کن از اومدنشون بی‌خبری 

باهاشون در میون بزار اگر دلسوز هستن واقع بین، سطحی نگر نباشن تازه بیان دوتا حرف بزنن بدتر بشه، ولی ج ...

باشه . فقط خدا کنه بدتر نشه . 

بنده خداها پدر و مادرش آدمای خوبین