2777
2789
عنوان

شوهرم زده به سرش

967 بازدید | 35 پست

دیشب شیفت بود . زنگ زدم احوالش رو بپرسم . یه حرفایی می زد که شاخ درآوردم . میگه دیگه از زندگی خسته شدم . دیگه بریدم میخوام بمیرم . بعد از عاشورا تاسوعا خودم رو راحت می کنم . قبلش یه ویدئو برات میزام اونو بعد مرگم ببین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شوهر منم قاط زده مال بی پولی و گرونیه دیروز پیامک داده"  مثل خر موندم تو گل"

آره منم همین حدس رو میزنم از بی پولیه . ما الان تا اخر برج فقط 100 تومان داریم برا خورد و خوراک - که اگه تموم شد باید از همون پولی که گفتم دیگه خرج کنیم

رفته تو اینستاش یه عکسایی گذاشته همه با مضمون مرگ و پایان زندگی و خودکشی

خیلی خیلی مراقب باش وارد فاز افسردگی اگه شده باشه  یه کاری دستتون میده     شما زنشی مسیولی   اگه همسرت افسرده شده کمکش کن خیلی از مردا  بعد افسردگی راحت خودکشی میکنن خودکشی تو مردام واقعیه مثل زنا که اکثرا برا جلب توجهه نیستن

بهش میگم افسردگی تور ور گرفته بیا بریم دکتر میگه میخوام خودم رو راحت کنم . بهش میگم چون با هیچ کس رف ...

اگه میتونی ببرش دکتر، اگه نمیاد بهش بستنی و هندونه و شکلات وچیزای شیرین بده، آروم میشه یکم

آره منم همین حدس رو میزنم از بی پولیه . ما الان تا اخر برج فقط 100 تومان داریم

الهه ببرش ر.وانپزشک 

یاداره باات بازی میکنه یا مشکل روانی داره 

خارج از این دو نیست 

افسرده نیست ؟؟

دو قطبی؟