2777
2789
عنوان

درد و دل

252 بازدید | 63 پست

خلاصه میگم شاید یکم پیشتون اروم شدم، شوهرم تک پسره منم تک عروس، یه ساله ازدواج کردم ،تواین یه سال سربچه خیلی گوش و کنایه میشنیدم، تنبلی تخمدان و کیست داشتم ولی به خانواده شوهرم گفتم فقط کیست دارم، مادرشوهرم به هرکی میرسید میگفت دعا کنید عروسم حامله بشه،یه جوری حرف میزد انگار من ده ساله ازدواج کردم مشکل خاصی دارم، بهم میگفت مدیونی جلوگیری کنی که حامله نشی،یادمه به یکی از خواهرشوهرام گفتم هروقت خدا بخواد بچه میده اونم گفت ادم خودشم باید تلاش کنه،هعی جلوم بچه بچه میکردن،منم خیلی ناراحت میشدم😔😔😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اساسا اشتباه کردی گفتی کیست داری

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
چرا باید مادرشوهر از بیماری شما خبر داشته باشه؟

دقیقا

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

مادرشوهرم با یه خانومی اشنا شد گفت دعا کن عروسم حامله بشه،اون خانوم هم چراغ کوچیک گردسوز داد گفت نیت کن ولی عروست تا محرم حامله میشه،مادرشوهرم به خانومه گفت تا محرم سال بعدم حامله شد شد فقط عروسم بشه

محل نده 

مادرشوهرم از روزی که ما عقد کردیم میگفت اول اول یه دونه بیارین که حتما باید دختر باشه😁 تا چند سال بعد باز بیارین

۸ سال گذشته هنوز میگه، من خسته شدم آنقدر گفته خودش خسته نشده😂😂😂🤦🏼‍♀️

البته شوهرم پشتمه و بهش میگه من ( شوهرم) بچه نمیخوام. ولی شما چون شوهرت تک پسره یکم حساس شدن روت، هنوزم چیزی نگذشته از عروسیتون نگران نباش انشالله به زودی مادر میشی🙏🏻

فقط به حرف دیگران گوش نده کمکی که نمیتونن کنن فقط استرس میدن بهت

دستمو ول نکن🤲🏻
اساسا اشتباه کردی گفتی کیست داری

اره خیلی،دکترهم میرفتم اخراش میگفت اگه دکترت خوب نیس بریم یه جا دیگه،گفتم خوبه گفت این همه رفتی همشم ازمایش دادی پس چرا کیستت خوب نمیشه😔

اره خیلی،دکترهم میرفتم اخراش میگفت اگه دکترت خوب نیس بریم یه جا دیگه،گفتم خوبه گفت این همه رفتی همشم ...

حالا دیگه بهش فک نکن

اگه پرسیدن الان بگو کیستم بهتر شده

الان شوهرم میگه بخاطر اوضاع مالی نمیخوام بچه

ب شوهرتم بگو ک همینو بگه

بذار بگن پسرمون نمیخواد

شوهرت باید محکم پشتت وایسه

دیگه هم درباره دکتر و... چیزی نگو و اگه پرسیدن بگو خوب شدم دیگه نمیرم دکتر فعلا قصد بارداری ندارم

هروقتم باردارشدی بذار از تشکیل قلبش مطمئن شی بعد بگو بهشون

الان حامله شدم دوماهی میشه، میترسم مادرشوهرم بره بگه نذر کردم حامله شده

الان حامله ای؟؟

خواهرم چهارپنج سالی بچه دار نمیشه،مادرشوهرم میگفت شاید خواهرت کیست داره گفتم خواهرم هیچ مشکلی نداره،یادمه قبلا زن دایی شوهرم بهم گفت بچه دار یه موقع مادرشوهرت میگه اینم مثل خواهرش بچه دار نمیشه😔😔