2777
2789
عنوان

شوهرم رو مخمه خيلي ييييي

288 بازدید | 31 پست

چند روزه به شوهرم ميگم برم بيرون يه شلوار مانتو و يه سري لوازم لازم دارم بخرم يه بچه دو سالم دارم كه آويزون باباشه حتي پشت فرمونم ميشينه تو بغلش و شوهرمم بيش از حد لوسش كرده  و گفتم اينوبزاريم خونه مامانم يا ماامانت بنده خداها نگهش ميدارن بريم برگرديم گفت نه ببريم

البته قبلش گفتم خودم برم بيزون تو بمون پيش بچه گفت نه ميخوام باهم بريم خودمم خريد دارم

هيچي امشب رفتيم و من ميدونستم اين بچه نميزاره ما حتي راه بريم چه برسه اينكه خريد و تمركز انتخاب داشته باشيم 

هيچي نخريديم برگشتيم تو راه بهم ميگه واقعا لباس نداري اينهمه قيافه گرفتي گفتم بحث لباس نيست بحث اينه من چند روزه ميخوام برم و نميزاري ميگي باهم ميريم و اصرارم داري بچه رو بياري اخه بچه نميزاره واقعا و گفتم هرچي بيشتر ميگذره بيشتر ميفهمم از نظر اخلاقي لقمه هم نيستيم عصباني شد و بد و بيراه گفت منم نميتونم تحمل كنم يكي سركارم بزاره بعد فهميد من حساسم خيلي اروم دل ادم رو ميسوزونه حالاهم اومد بخوابه بغلم كرد عين سنگ سرد محلش نزاشتم دستش كشيد روشم كرد اون طرف خوابيد بدرك البته

واقعا خيلي خوبه ولي خيلي اخلاقاش رو مخ منه دوس دارم داد بزنم خودم تخليه كنم واقعا نياز داشتم تنها باشم چند ساعت حتي خريد نكنم رو يه صندلي بشينم فقط سكوت كنم

فردا ميره سركار بعد انگار كه هيچي نشده و بدون توجه به احساس من باز خوش و بش ميكنه باهام و توقع روي خوش داره ولي من واقعا دوس دارم مدتي كمتر به پرو پام بپيچه و عين دوتا همخونه باشيم

لطفا گوسفند نباشيم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید تو این موقعیتون ها فقط یه چیزی برای بچه صندلی ماشین بگیرین جلو نشینه خطرناکه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
شوهر خوب رو باید تو قبرستون پیدا کنی گلم . همه از دست شوهراشون مینالن 

نه اینطوری نیست رابطه ها اگه مدیریت بشه همیشه هم بد نیستن ، منم با شوهرم تفاهم ندارم ولی واقعا مرد خوبیه و شوهر خوبی هست خدا رو شکر

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

واقعا که... بیچاره همسرت.. ی دور بخون متنتو... خیلی شوهرت خوبه قدرشو بدون. جوگیر شدی تو نی نی سایت...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
شوهر خوب رو باید تو قبرستون پیدا کنی گلم . همه از دست شوهراشون مینالن 

اخه هر شوهري باشه حتي بدش بعد از شنيدن گلايه يا درددل يا ناراحتي يا سوتفاهم همسرش شده يه فحشي ميده اين با سكوتش و يا شوخيهاي رو اعصابش رو مخ من ميره و واقعا از درون دارم عذاب ميكشم 

لطفا گوسفند نباشيم😑

بی محلی کن پس فردام بیا بگو چرا خیانت کرد... 

حالا چون بچه اورده که گناه نکرده.. انتخاب نکردن چ ربطی ب بچه داره... ی روز لباس نخریدن انقدر مهمه ک با شوهرت اینطور رفتار کنی... خودتو اصلاح کن.. شوهرت مرد گلیه... 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
کاملا میفهمم‌چی میگی عزیزم منم گاهی به این ک کسی کاریم نداشته باشه و مغزم استراحت کنه احتیاج دارم ،ا ...

نميگم در نظر نگيرم ميگم چرا من احمق اينهمه اماده ميشم اقا مياد دنبالم اول كاراي خودش ميكنه يكساعت بعد يواش يواش اماده ميشه بچه رم ميچپونه پشت فرمون هرچي ميگم خطرناكه گوش نميده بچا هم جيغ ميزنه كه ميخوام پيش بابام باشم واقعا اعصابم خيلي ضعيف شده ديگه حوصله ندارم و احساسم اينه فقط و فقط من رو واسه خواب شب ميخواد و ارضاي نيازش

پول به چه دردم ميخوره وقتي اونجوري كه ميخوام از زندگي و محبت سيراب نميشم

لطفا گوسفند نباشيم😑