2777
2789
عنوان

واااای خدا مغزم داره سوت میكشه..آخه چقد خیانت😕😕😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاشوهرت باهمچین ادمی چرادوسته چقدرعوضیه دوست شوهرت 

شوهر منم یه دوستی داره زن و‌بچه داره بازم دوست میشه با دخترا 😠 یعنی موندم زنش چطور تحمل میکنه فقط اینو میدونم با پول خودشو سرگرم کرده فقط بره خرید و خوش گذرونی 😒😑😏 پسره حتی گوشیش زنگ میخوره باید رمز بزنه بعد اسم طرف بیفته که کی داره بهش ز میزنه 😨

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
يعني زنه نفهميده خيانتاش رو؟زنا حس شيشم قوي اي دارن

من احساس میكنم یه بوهایی برده آخه وقتی خونه ما بودن خیلی به شوهرش گیرمیداد كه كجا بودی و..

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥
بنظرم بعضي ها براشون مهم نيست شايد مرده اصلا،بعضي ها ترجيح ميدن كه نفهمن،درصد كمي هم شايد حس شيشمشون ...

به نظرم میفهمن به روی طرف نمیارن. خودشونو با پول خرج کردن سرگرم میکنن دیدم که میگم بالا نوشتم در مورد دوست شوهرم و زنش

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
شوهر منم یه دوستی داره زن و‌بچه داره بازم دوست میشه با دخترا 😠 یعنی موندم زنش چطور تحمل میکنه فقط ا ...

نه این خانومش خیلی حساسه اینارو بدونه میكشتش..خیلی دلم برا زنش میسوزه..مخصوصا الان كه یه بچه دیگه هم آورده

خدا جای حق نشسته زنشم خدایی داره مطمئن باش خدا از حق زنش نميگذره اون خوش گذروني نیست تو باتلاق دستو ...

خداكنه...نكبت تو لباس كارش خودشو قائم كرده..بفهمن پدرشو درمیارن