2777
2789
اول اینکه دعا میکنم سالم باشه بچه تون و بدون هیچ مشکلی بدنیا بیاد.صلوات هم فرستادم بعدم اینکه از ام ...

اصلا به این آزمایشا اعتماد صد درصد نیست

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

[QUOTE=68869557]ازامام حسین بخواه بچت سالم باشه.امکان نداره صداتونشنوه[/QUOTE]

خيلي خواستم از ديروز خوراكم گريه شده 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=68869550]منم همینطور. اگه فامیل نیستید و سنتون بالای ۳۵ نیست و تو ژنتون ندارید اصلا نگران نباشید. بسپارید به ...[/QUOTE]

نه فاميل نيستيم توي ژن هم نداريم سنمم ٢٤

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
انشالله تاپيك سالم بودنشو به زودى ميزنى عزيزم

انشاالله قربونت برم 

فرستادم عزیزم این احتمال عزیطم صبور باش

خيلي ممنونم چشم 

گور باباشونم کرده من سونو ان تی دکترم گفت ریسک متوسط به هزارتا دکتر دیگه نشون دادم گفت غلط کرده دیگه انومالی هم نرفتم فقط سونو گرافیتو عوض کن از سونوتراپیسته بپرس موقعیتشو 

اول اینکه دعا میکنم سالم باشه بچه تون و بدون هیچ مشکلی بدنیا بیاد.صلوات هم فرستادم بعدم اینکه از ام ...

باشه حتماً 

[QUOTE= 68869550 ]منم همینطور. اگه فامیل نیستید و سنتون بالای ۳۵ نیست و تو ژنتون ندارید اصلا نگران ن ...

پس اصلا نگران نباش. جاری منم چند وقت پیش بالای یه تومن خرج کرد تا مطمئن شد بچه سالمه. به اونم همینو گفتم. اگه مشکلی نیست و امکانش رو دارید، نذر اسم کنید و بچه رو بسپارید به صاحب اسمش. بعدشم خیالتون راحت باشه.

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

دلم گرفته بودداشتم گریه میکردم...یادخودم افتادم 😢انشالله بحق همین ماه عزیز وبحق امام حسین وحضرت ابولفضل برات هرچی خیروصلاحه پیش بیاد...

اگرخدایی نکرده مشکلی پیش اومدفکره نگهداشتنش نباش عذاب سختی میبینه گناه داره

اگراینجوری بود.مطمعن باش حکمت خداست..

من خودم باازدست دادن اولی خیلی غصه خوردم وی سال همش فکرمیکردم برمیگرده.فهمیدم ک اگه الان میموندزندگیموباهمسرم ازدست میدادم...

دوباره ک باردارشدم اصلن امیدی بموندنش نداشتم وهمینطورم شد...کیسم چروک داشت انقدرنذرونیازکردم تاامیدی دوباره بدست اوردم ..تاسوعاهم قربونی دارم...انشالله همه ب حاجت دلشون برسن

تلخی زندگیمان حاصل بی تجربگیست%
اصلا به این آزمایشا اعتماد صد درصد نیست

نمیدونم والا.زن عموی خودم چون بچه ی خواهرش عقب ماندگی ذهنی داره تو بارداری الانش خیلی ازمایش و سونو ازش گرفتن.گفتن سالمه.ما هم امیدواریم سالم باشه 

نمیدونم والا.زن عموی خودم چون بچه ی خواهرش عقب ماندگی ذهنی داره تو بارداری الانش خیلی ازمایش و سونو ...

ببین خطا داره. گفتم صد درصد نیست. وگرنه الان تو جامعه پر از سندروم دادن بود. ان شاءالله همه بچه های سالم به دنیا بیارن و سالم بزرگ کنن

[QUOTE=68869401]فرستادم عزیزم انشالا که نی نیت صحیحو سالمه[/QUOTE]

انشاالله

خوندم واست عزيزم ان شالله صحيح و سالم بياد تو بغلت تو سونو ان تي يا ازمايش غربالگري چيزي متوجه شدي ...

عزيزم اولين سونو بود اينجا فقط يه سونو ميدن تو هفته بيستم