2777
2789
عنوان

زمان سونوگرافی قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما الان پنج هفته و دو روز هسی

اره ديگه منظورم اينه الان توي شيش هفته ام و شماهم توي هفت هفته.به سلامتي عزيزم

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
اره ديگه منظورم اينه الان توي شيش هفته ام و شماهم توي هفت هفته.به سلامتي عزيزم

ینی من الان شش هفته رو تمام کردم؟؟ 😐من به حساب خودم میگفتم سه روز دیگعه شش هفته تمام میشم وارد هفت هفته میشم ینی اشتباه میکردم؟؟؟ 

ینی من الان شش هفته رو تمام کردم؟؟ 😐من به حساب خودم میگفتم سه روز دیگعه شش هفته تمام میشم وارد هفت ...

اره عزيزم شما شش هفته تمامي .برنامه مادرشو رو نصب كن رو گوشيت قشنگ برات مينويسه و حساب ميكنه

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
مرسی که گفتی من اشتباه میکردم پس هفته دیگ باید برم سونو قلب

اره فكزكنم من كه بر اساس اون برنامه اينطور حساب ميكنم

خداروشکر که برای بعضی زود جواب میده و تشکیل شده اما مثل هم نیستن بهتره صبر کنی با یه هفته چیزی نمیشه بمون هست هفته به بعد برو که بعرش استرس نگیری چه عجله ایه.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
خدا براتون حفظش كنه.دعا كنين منم صداي قلب ني نيم رو هرچه زود تر بشنوم.شما كه تو ٦هفته رفتين سن حاملگ ...

انشالله که قلبش میزنه حتما

من ۷ تیر اولین روز اخرین پریودم بود

سونو ۶ هفته و ۱ روز گفتش وقتی ۲۷ مرداد بود 

الان ۹ هفته و ۵ روزمه 

یعنی روز لقاح ۱۵ تیر بوده 

که من ۱۸ و ۲۰ و ۲۲ رابطه داشتم 

اصلا ۱۵ شوهرم نبوده و از کنارمم رد نشده😂😂

نمیدونم والا چه جوری حساب میکنن 

البته و چندین سونوگرافی رفتم همشونم هفته هاشون عین هم بود یعنی اشتباه نشده 

با سونو من ۹ روز فرق دارم 

اما با اولین رابطم بخوام حساب کنم ۱۲ روز فرق دارم