2777
2789
عنوان

پله برقی

1191 بازدید | 23 پست

سلام خانما توروخدا کمکم کنید من از پله برقی میترسم یه بار بامادر همسرم سوار شدم خوب بود اما با همسرم که تو پاساژ رفتم بالا رفتین و برگشتنی کم مونده بود بیفتم دونفرم پشت سرمون بودن خندشون گرفته بود بار اخرم که عروسی پسر همسایه تو تالار بود پله برقی داشت من وهمسرم اخرین نفر رفتیم یه سوڗه ای شدم نمیدونم پامو چجوری گذاشتم سه تا پله رو افتادم همسرمم عصبانی . حالا من چجوری،سوار شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرم چندبار تنها برو جایی که پله برقی داره سوار شو شاید ترست بریزه وقتی از خانوادت پیشت باشن بیشتر استرس میگیری تنها برو نترس

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

ووووی منم می ترسم اولین بار که سوارش شدم دستشو محکم گرفتم پله رفت بالا من نرفتم 😁 از اون روز دیگه با ترس و لرز میرم روش 😥

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
[QUOTE=68841591]اصلا نمیتونم هماهنگ باشم همش میترسم پامو کی بزارم میترسم بیفته رو خط [/QUOTEمترو باک ...

منم مثل توام از پله برقی میترسم جاهایی که پله ثابت داره همسرم با پله برقی میره من با ثابت تازه من از آسانسورم میترسم هیچوقت تنهایی سوار نمیشم 

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
اخه اونجوری اگه افتادم کی منو بلند کنه

اول از پایین اومدن شروع کن راحتره نترس نمیفتی از جاهایی پله هاش کمتره شروع کن مثل پاساژ یا فروشگاه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......