مبارکت باشه درمورد غیر انتفاعی سر در نمییارم ولی معماری داخلی رشته فوق العاده عالی به روز وپردرامدی هست الان با توجه به استفاده حداکثری از فضای خونه، افیس، شهری وهمه چیز ،این رشته خیلی به درد بخوره واگر سعی کنی بعد از چند ترم جایی هم به طور عملی دوره ببینی خیلی خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر رشته شما ریاضی بود که معماری داخلی قبول شدین؟
و اینکه هزینه دانشگاه غیرانتفاعی رشته تونو اطلاع دارین؟
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
موفق باشی و مطمئن باش رشته خوبیه شوهر من ارشیتکته و دوره کامل معماری و طراحی داخلی رو هم گذروند منظو ...
دوست عزیز کس که تحصیلات دانشگاهی این رشته رو نداره دوره هاشو میتونه بگذرونه؟منظورم اینه که حتما باید تحصیلات دانشگاهی این رشته رو داشته باشیم تا بتونیم دوره هاشو بگذرونیم؟
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
دوست خوبم من ایران نیستم شوهرم هم ایران درس نخونده ولی سالها پیش واسه ۴ سال اومد ایران اونموقع هنوز تو ایران معماری داخلی مثل الان مرسوم نبود ولی یادمه یه جا دوره هاشو گذاشته بودن که شوهر منو دعوت به تدریس کردن که البته داشت برمیگشت و قبول نکرد فکر میکنم دوره هم داره گوگل کنی میتونی پیدا کنی
جهاد دانشگاهی کلاساشو داره. به نظرم خوب باشه..من از اول مهر قراره برم
عزیزم میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنین در این مورد سوال داشتن